2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Hannibal puan kaçtı
-
Birkaç il dışında 78 puanı olan rahat olsun. Bnm yok o kadar ama inşallah doğru tercih ile listede olmayı çok istiyorum
-
@Atauni25 bir kaç il hangisi
-
@omer kardeşim bnm düşüncem şöyle: Ankara, İzmir, Bursa,Düzce,Antalya belki Diyarbakır ve Antep
-
@omer 80.3
-
Konya nolur sizce
-
İlk günden beri Antalya dıyorm dünya yıklsa kararm degsmz
-
@Kutyler ben o kadar olacağını sanmıyorum kardeşim bence çok abartılıyor
-
Arkadaşlar il tercih etmeyin bence. Çok seviyosa o sizi tercih etsin.
-
@karakalpaklı keşke resim atsan onlar bu sözden iyiydi
-
@miss-smith Dünya hazır değil şu an, hazır olduğunda atacam.
-
Sadece ben mi ders çalışamıyorum
-
ben de ders çalışmakta zorlanıyorum guy, kpss ardına vmy var. daha sıkı çalışmak gerekirken ters etki yarattı sanırım bünyede.
ayrıca vmy klasik sınav olduğu için çalışma tarzı farklı, doluya koyuyorum almıyor boşa koyuyorum dolmuyor. sıkıntılı.
hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim. -
Bence bu psikoloji öle kurum sınavları 75 ile kapatacak.
-
@kismetnasip 77.240 ile;)
-
Erzurum düşünen arkadaşlar bence bizim burası 78 gibi kapatabilir
-
Ahhh işte. Dersane sahibim aynı zamanda hocam olan kişi hep derdi ki alın 80'i kafanız rahat olsun. Guy için 80 almak yeter derdi. 80 olan kişiler kafanız rahat olsun
-
Geçen yıl 73ler Hangi kafayla Bursa Antalya yazdıysa o kafa ve sanstan istiyorum
-
@lal Kesin kararlı sadece o şehri isteyip olursa olsun olmazsa olmasın diyenlerdir. Bir spekülasyon sözü almış başını gidiyor. Bu konuda kim başkasının düşüncesinden etkilenecek ki.
-
@aüsbf söylemler ister istemez insanı düşündürüyor.Ozellikle kritik puanlılarin.Nereyi secersem sınava girerim diye düşünürken belli puanın uzerindekiler ise zevklerine göre yasam koşulları gibi kriterler belirleyici oluyor.