2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
O değil de Inkılap Tarihi çıkacak mı sınavda?
-
@selda beni gördün mü yoksa mikroyu baştan aldım konu çıkmış gidiyorum biliyorum delilik ama elimde değil. Düşün daha Her dersin bölümleri var Titre ve kendine gel diyorum bazen çöz imece gitsin
-
@karakalpaklı bi yıkıldım ama kalkıcam
-
@karakalpaklı var var
-
tarihle uğraşma ya az bucuk lise bilgisi yeter. Kaçarsa kaçsın oda nazarın olsun alanla uğraş boşver
-
Tarih varsa gideyimde Bozdoğan Türküsü ve Plevne Marşı eşliğinde tarih çalışayım. Kafam dinlenir en azından.:)
-
@karakalpaklı senin bütün konular bitmiş alternatif çerez arıyorsun desene
-
Arkadaslar tarihte kongrelere ve anlaşmalara hakim olsanız yeter.
-
@lal Muhasebeden kaçış.
-
@karakalpaklı hesap kitap
-
@oguzhan06 soyleyin ozaman oguz bey 74,773 e nere gelir?
-
@Atauni25 bursa ya da sakarya jaç olur tahmini sence
-
@omer kardeşim bence ikisi de yüksek gibi olur. Sakarya bi tık önde kapatır gibi. 78 küsür Bursa, 79 küsür ile Sakarya ve Düzce 80 küsür;)
-
Dostlar elinde isletme iktisadi notu olan yok mu
-
Arkadaşlar biliyorum bu başlık guy başlığı fakat VAKIF BANKIN( katılım değil) müfettişlik yardmcılığı listesine giren arkadaşlar süreç ne durumda? Ev ziyaretleri veya mülakat hangisi oluyor şuan? Yardımcı olursanız sevinirim
-
@brkn neden istanbul dediniz? 2015 puanlarıda var bu sene riskli değil mi istanbul 79 ile? Bnim içinde istanbul önemlide ondan soruyorum
-
@miss-smith kendimden bildiğimden tahmini hiç zor olmadı
-
@wesley10 tag nedir acaba burdan mı duyurucaksınız?
-
Arkadaşlar aranızda bursalı var mı? Merkez ve inegöl hakkında bilgi verebilecek olanlar bana yazabilir mi? Kira, güvenlik, site şeklinde konutlar,,,, vs.
-
@hermonie puanınız kaç