2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Genel başvuru sayısı o hocam illere göre değil @kg17
-
Kurum sınavını geçmek için en az kaç soru yapmak gerekiyor
-
@Priss merhabalar. Ben burda yeniyim de, p35 puanım 72.9 acaba bana da gelir mi? Hangi ili tercih yapmamı önerirsiniz?
-
herkes bursayı mı yazıyo bana mı öyle geliyo
-
@aylin nedense bana da öyle geliyor ama kararımı değiştirmeyecem
-
@sradaninsan ben de bşka illeri yazanlar söyleyin de içimizdeki evham gitsin
-
Bursa enflasyonu var
-
gecen senede herkes BURSA yı yazıyordu 73 le kaoattı.. bu sene de aynısı olmasın bu kadar çok yazan varsa vazgeçende çok olur
-
Bursacilar puanıniz kaç ki
-
@kilici iki kişi yazısını nerden okudun ben göremedim birtane yazdım sadece
-
Bir şey merak ediyorum. Facede denk geldi. Başvurusunu yanlış yapmış gib den aramışlar mağdur olmayın diye. Nasıl bir sistem anlamadım. Ordaki görevliler herkesin başvurusunu inceliyorlar mu gün gün?
-
@83istanbul onlar gün gün inceliyorsa maç gibi izliyorlardır
-
@miss-smith eee ozaman bilgi sızdırılması çok da zor olmasa gerek!!
-
@83istanbul o arama işi bana mantıksız geldi şimdi en basitinden 10.000 başvuru olacak 1000 kişisi başvuruda böyle sıkıntı yasasa tek tek arayacaklar mı ?? Hem başvurunun ilk haftası daha 15 gün var bitmesine..
-
yanlış anlamışım
-
@malthusss 86 ve bursa ben
-
Ne kadar heyecanlı süreçlermiş..ilk ve tek kalbimden geçen Konya'ya başvurdum. Inşallah emeklerimizin karşılığını alırız arkadaşlar.
-
Valla bende de ilçe sayısı çıkmadı gerçi istanbul seçtim heryer merkez geçiyor da sıkıntı çıkmaz inş göndere bastıktan sonra yanlış yaptıysanız geçersiz sayılacak tarzında bir onay kutusunu işaretleyip yolladım dün akşam sizin yaşadığınız hataları yaşamadım inş yanlış bir şey yapmamışımdır son bir hafta tekrar geri alıp yollayım nolur nolmaz
-
Bu gib in araması doğrumu arkdşlr ozaman kolayca bilgi sızdırmada var demektir nelere kaldık yarabbim küçücük umutlarla yaşamaktan bıktımm artık
-
Referanslar kısmında yazıyor.