2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Arkadaşlar elimde hafif kirli sakallı fotograf var sizce skinti yaratabilir mı yoksa bir sinek kaydı fotoğraf mı cekileyim tekrardan ?
-
Ben başvuru yaptım gönder dedim sonrasında herhangi bi çıktı vs çıkmıyor dimi?
-
Arkadaşlar daha önce aranızda bu sınavı kazanan var mı?
İyuk kısmındaki soruları nasıl yaptınız? Ayrıca çalıştınıx mı yoksa geçöiş yıllarda hep tekrar ettiği için yapılıyor mu? -
ARKADASLAR BISEY SORACAGIM.GUY CIKMIS SORULARDA KURUMUN DOGRU KABUL ETTIGINIMI KABUL EDICEZ YOKSA GERCEKDEN DOGRU OLANIMI BAZI SORULAR YANLIS CUNKU CELISKILI 2 CEVABI OLANLAR VAR KAFAM COK KARISIK NE YAPMAYALIM??
-
@şengüll Doğru olan ne ise onu kabul edeceğiz
-
@hermonie Konular tekrar etse de aynı soru tekrar sorulmayabiliyor. Temel hatları okuyup soruları sonra çözmekte fayda var.
-
@aylakkafam referansta adres istiyor mu? Rica etsem söyleyebilir misiniz cvp verilmedi de
-
@kpssa ünvanı ve telefonu yeterli
-
@kpssa adres istiyo
-
@friedman98 ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bi arkadaş bi yerde şunu yazmış.bi arkadaşı sakallı fotoğrafını koymuş ama onun sakalı ne kadar dı bilmiyorum tabiki yazanıda tanımıyorum çünkü, daha sonra mülakattaki komisyon bize saygın yok kendinede mi saygın yok diye cümle kurmuşlar.bnm fikrim foto önemli olabilir alelade bişi konmamalı.ben şahsen gidip çektirdim.
-
@friedman98 ama tabiki bu benim okuduğum ve fikrim.belki bu kadar önem verilmiyordur bilmiyorum.sadece okuduğumu size söylemek istedim ne kadar doğru bilmiyorum
-
@kpssa anladim hocam en iyisi tekrardan foto çekilmek risk alamayiz
-
@Hannibal arkadaş altta adres istiyo demiş ama acaba o zorunlu fln değil mi o yüzden mi ünvan ve telefon yeterli dediniz? Başvuru yapmadımda ona göre adreside isteyeceğim
-
@balamirkagan aynen ya bende nie ilçe ilçe ayrı söylüyor diyorum.acaba ilanı benmi yanlış okudum dedim
-
Hey millet nereleri yazdınız Dökülün biraz
-
@senendeksi dinledim rezalet ilce secimi yapilacagini falan saniyor
-
Evet bende İzmir'e başvurumu yapmış bulunmaktayım. Burayı iş yerinde sıkı takip eden anneme selamlar
-
Yarın ins urfayı yazacam bende
-
@marslı Urfayı kaç puanla yazıyorsunuz acaba?
-
@kpssa çalıştığı kurumun adresini yazdım ben açık adres yazmadım telefon numarasını verdim