2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Yeter be yeter insanlar ölecek stresten hala soru tartışması ayrı sayfa açın YETERRRRRRRRR
@paretowilfredo müdahale et lütfen -
Eskiden buralar dutluktu
-
@Obra yahu kardeşim sen bnm dediğimi niye anlamak istemiyosun. Yanlış yapmışım kabul ediyorum diyorum kendimi haklı çıkarmıyorum. Keşke sen de bnm yaptığım gibi yapsan da hiç tartışmasak
-
Soru tartışması için iibflileri bi odaya kapatsak sabaha kadar kesin birbirlerini boğazlarlar.
-
herhalde yakalandık...
-
@ucanizmirli tartışmaya gerek yok anlayan anladı. sen konuyu anlamadın. sayfayı kirletmeye gerek yok.
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@Obra dostum bosver bugünün yarını bu sınavın birde mulakati var Allah herkesin kalbine göre versin sen sinirini bozma
-
Soru tartismak isteyenleri şöyle alalım
http://forum.tercihiniyap.net/topic/1316/2017-guy-soruları/24
Forumun nimetlerinden faydalanin arkadaslar tek bir baslikta kalip insanlari germeyin -
kardeşim ortada bir tartışma varsa neden hemen taraf seçme ihtiyacı hissediyorsunuz? ulan barıştıran olun kızıştıran değil be! yükseldim yine abdulkadir bana çay ver.
-
Şu ihracat sübvansiyonlarına laf eden arkadaşlara bir iki sözüm var ENGELLERİ demese orda biz de gümrük olduğunu biliyoruz. İhracat sübvansiyonu nasıl ENGEL olur acaba hakkaten merak ediyorum. Siz çok biliyorsunuz biz az aferin.
-
@Obra aynen ben anlamadım doğru sorunun cevabı E şıkkı olması lzm
-
@ucanizmirli sorunun cevabını tartışıyoruz sanacak millet. soru tartışmadım ben. millete üstten bakıp yok ona atladı yok buna atladı diyorsun. sana da üstten bakan olur rahat ol.
-
@ekonomistt1 kardeş sen bambaşka düşünüyon gümrük vergisi de engeldir sübvansiyon da ama biri tarife dışıdır biri tarifedir
-
Neyse ŞANLI şehrimiz olan URFA 80 üstü kapatır mi acaba.
-
Arkadaşlar boşverin soru tartşmasını h.sonu sınav var. Bakın bu da burda dursun benden;
Milliyetçilik akımının etkisiyle bağımzsızlık kazanan milletler sırasıyla;
- Yunanistan Edirne Antlaşması
- Sırbistan Karadağ Romanya Berlin Ant.
- Bulgaristan II.Meşrutiyet
- Arnavutluk I.Balkan
- Araplar ve Ermeniler I.Dünya Savaşı
-
@Obra 1,90 boyum olmasına rağmen haklının önünde her zaman eğilim sen merak etme
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@O'connor sanmıyorum kanka kapatırsa sürpriz olur bence
-
.........