2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ucanizmirli bak şu yazdığın bile nasıl anlayışlı biri olduğunu gösteriyor. Hakkaten tebrik ederim seni.
-
@ekonomistt1 teşekkür ederim
-
........
-
Eskiden buralar dutluktu
-
tartışmayı ben başlattım kardeşim. boyut değiştireceğini hesap edemedim özür dilerim kıran ve kırılanlar adına.
-
@ucanizmirli bak bizde seninle bu yüzden gerilmiştik.biraz sakin ol daha ılımlı ol benim nacizane fikrim insanlar gergin herkes stresli anlamaya çalış biraz
-
memurlar.net e çevirdiniz iyice burayı. kaliteli bir kitle vardı ne güzel ne hale geldi forum.
-
Eskiden buralar dutluktu
-
Gelir uzman yardımcılığı sınav soruları bitti inkılap tarihi soruları tartışılmaya başladı. Yemin ederim üniversitede ders çalışmamak icin 6 ay sonra evi temizleme istegi gelmesi gibi bu şey. Hafta sonu KPSS var kimse çalışmiyor ama gelip burada kafa dağıtacak seyler arıyor : )
-
@kpssa göz göre göre insanların yanlışı savunmasına dayanamıyorum. hele o ikinci inönü sorusu var ya bitirdi beni
-
@holywind ağam beni kovir misen?
-
Eskiden buralar dutluktu
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@kpssa hayır ama ikimiz de hatamızı anlayıp özür dilemiştik biz o zaman
-
@holywind Biz yine öyle demeyelim öyle konuşmayalım herkes özgür : )
-
@holywind adamın adı Gavrilo Princip havalı. biz üçüncü dünya savaşını çıkarsak adımızla abuzittin deyip dalga geçecek sübyanlar.
-
@kpssa bio nsl olmuş
-
@Dick-Advacoat kardeşim nerdesin bunları gördükten sonra seni özler olduk:)
-
Eskiden buralar dutluktu
-
Burda soru tartışsak ya da tartışmasak bile en önemlisi hakkaten saygı. Siz birbirinize çürük sen bilmem hangi üniversiteden mezun diye birbirinize etiket yapıştırırken birinin kalbini kırıyorsunuz arkadaşlar. Emin olun çok iyi bir üni den mezunum hatta hiç dersaneye gitmeden 2-3 hafta ders çalışıp iyi puanlar aldım. Hep çalışmak zorundaydım çünkü. Burda kimin ne şekilde hazırlandığını nasıl umut beslediğini bilemezsiniz önce saygı sevgi çünkü hakkaten isterseniz en iyi puanı siz alın ama birinin kalbini kırdıktan sonra boş.