2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
birileri tercihiniyap'ın SayMüd'ü olmaya karar vermiş anlaşılan. bu böyle devam edecekse buranın da havası tadı kaçar. saygılı olmayı öğrenin kaç yaşına gelmiş insanlarsınız. illaki uyaran biri mi olmalı daha edepli olmanız için.
-
Değerli dostlarım merhaba. Sizlerden bir yardım istiyorum. Elinde alan ve/veya gkgy notu olan varsa bana özelden Yandex.Disk ile ya da bir şekilde yollayabilir mi? Bir kardeşim için istiyorum son günler olması nedeniyle zamanı kalmadı ve şöyle bi bakıp girecek el yazısı not rica etti. Teşekkür ederim
-
@Priss Sen bugün sonuçlar geliyor de kendi elimle çıkartırım notları.
-
@holywind Bende soru tartıştım fakat bi özel fon soruda görülen için bide bu gümrük için.Artık tartışmak istemiyorum .Ben özel fonla ilgili bi kaç şey yazdım diye topa tuttular hatta artık kalite muhabbetine girip insanın canınıda sıkıyorlar.Ben gittim geldim hala aynı muhabbet demekki insanlar soruları konuşma ihtiyacı hissediyor.nyse ya uğraşamayacağım cidden nasıl olsa gibin dediği olucak ve umarım gerçekten doğru olan ve hakkaniyetli karar verir.
-
@karakalpaklı sorduracağım dostum söz
-
@Priss Mail adresinizi verin atayım hocam
-
Arkadaşlar bursacılar neredeler? Tahmini doğrular nedir? Kapatma puanları nedir? Var mı bilgi. Gibi aradım kadın tersledi beni eğitim santralinde de bahar candan tarzı konuşan bi kız vardı siteyi takip edin diyorlar halen ve halen...Allah sabır ver YA RABBİ
-
@ekonomistt1 dostum kişisel mail adresi kullanmıyorum Yandex.Disk ile yollama imkanın var mı
-
gib'i aramak boş yere diye düşünmeyin en azından baskı süreci hızlandırır bu sene işler çok yavaşladı bari guy çabuk açıklansın
-
@Priss maalesef hocam kullanmıyorum
-
Bekle dedi gitti
Ben beklemedim
O da gelmedi....
...
(Bekliyor idi ve hep bekleyecekti)
Not:Gib'e saygılar ! -
Hayretler içersinde izliyorum şuan olan tartışmaları. Daha 1 ay önce "ya GİB sorunun cevabını bu kabul etmiş ama imece cevab şu diyo biz bu soru cikinca hangisini yapacağiz" diye muhabbet donmuyor muydu? Abi ne gerek var o zaman bu kadar strese girmeye.
Eyvallah doğrusunu baska sınavalar için öğrenmek iyi ama bu sinava etki etmeyecek sizin burdan tartışmaniz. Gib neyi kabul ederse o olacak. Bu nedenle kalp kirmaya gerek yok. Kasmayın.
-
@istisna burdayım. 79doğrum var açıkçası listeye girebileceğimi düşünmüyorum
-
Arkadaşlar konuyla alakalı tek birşey söylemek istiyorum mağfi eğilmez dahil gümrük tarifesini tarife içi engel kabul etmiş tamam ama tarife dışına ihracat kısıtlamaları demiş.. Sübvansiyonu dememiş.. Üç dört siteye baktım ordada kısıtlama yazıyor. Sanırım arkadaşların itiraz ettiği nokta burası
-
Eskiden buralar dutluktu
-
bazen sadece yenilersin!
-
@zamangeciyor nasıl düşünmüyorsun en fazla kaçla kapatabilir ki? Kesin mi 80 doğru? Umutlarımı çaldın... benim de 81-82 civarı emşn olmamakla birlikte tabi
-
@totti aradım da hocam sanki coca-cola'nın sırrını soruyoruz öyle cevap veriyorlar. bilgimiz yok interneti takip edin. bu kadar.
-
@zamangeciyor kanka doğru sayın gayet iyi bence çok ümitsiz olma
-
Eskiden buralar dutluktu