2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Bende aradım az önce millet herkes arasın bi kere ya arayınca pat açıklıcaklarından değil de birine farklı bi cevap verirler belki bilgi almış oluruz gece de ona göre bekleriz
-
@zamangeciyor yok artık hangi il?sayınaz İzmir Ankara'ya eyvallah dicem de her halikarde girersin bence
-
Çoğu il kapattığı taban puanın altına düşer diyorum bende.Neye göre sınav okuyorsunuz,analiz ediyorsunuz.İçinizdeki karamsarlığı baz alarak mı
-
@Pigou33 +1. 2015 sorularını gördük çoğu tek kelimelik cevaplar. bu seneki sorular ise muamma olanı çok. ortalamalar 8-10 soru aşağıya inecek diye tahmin ediyorum. tabi ki izmir-ankara-antalya-bursa'da kontenjan düşük puan yüksek olduğundan adaylar işi daha sıkı tutmuş olabilir. ama istanbul'da sınava girme ihtimali olmadığını bile düşünüp giren çok kişi var 76-77 puanla. sözün özü bu büyük dörtlüde 77-80 arası istanbul'da 75 yada 76 bekliyorum.
-
bizimkini de müdürlük gibi mi açıklayacaklar isim isim
-
@Hipokrat kanka numara ?
-
@holywind Bende sıkılıyorum artık soru tartışmalarından ama insanların böyle bir sınavda fikir ayrılığına düşüp düşüncesini yazması doğal.Kanun yararına bozma iptal gidicek yada iptal sorularının arasına girdi dersen ben buna gelir nasıl kardeşim neye göre giriyor hemen derim.Anlatamadığım bu.Fakat soruyla ilgili bişi yazınca bunu şahsiyete kadar ileri gidip kaliteye bağlıyorlar.Ben artık uğraşmıyorum.Gib umarım doğru ve hakkaniyetli olanı verir
-
@Obra Hayırlısı olsun bende 75 civarı diyorum İstanbul'a.Kimse umutsuzluğa kapılmasın sürprizlere açık geçen seneye göre yorum yaparsak hepimiz kaldık zaten.
-
@Obra Bende dayanamadım yine aradım hala çalışıyoruz dedi ve üstadlar bize açıklama tarihi saati hakkında bilgi vermezler bizde yayınlandıktan sonra öğreniyoruz diyor...
-
@halilhy kanka 3873345
-
arkadaşlar şu an olacak olanı değiştirmeye çalışıyorsunuz. herhangi bir somutluğu yok yaptığınızın. zihinleriniz içinde bir çok şeyi kıyaslıyorsunuz sonra bunu dışa vurup birbiriniz ile kıyaslamaya giriyorsunuz. kendinizi üzüyorsunuz. sonuçlar açıklanınca kazananlarınız olacak. bu muydu be tüm kaos, anlamsız diyeceksiniz. kaybedenleriniz ise halen üzülmeye devam edecek ve kendini daha fazla yıpratacak. naçizane önerim dışarı çıkın, arkadaşlarınızla buluşun, film izleyin ama 4 gündür dönen kargaşanın içine kapılmayın. hiçbir şey kendinizden değerli değil.
-
@Obra bu dortluden hangisi en düşük olur dostum fikrin ne
-
duyum alan var mı? ne zaman açıklanacak?
-
Herkes arasın arkadaşlar belki süreç hızlanır
-
@umudumol ne desek yalan hocam. taban puanları gibi olur sıralamaları. antalya ve bursa'da rekabet büyük.
-
@brkmrv Evet,önce isim olarak açıklanır.Puanlar ise sonradan özel olarak bakılacak şekilde açıklanır.
-
@Obra izmir için sordum açıkçası durum okadar kritikki
-
@umudumol kaç doğrun var kanka tahmini
-
@halilhy numara var mı dostum
-
@Hipokrat 78 yada 79