2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ucanizmirli böyle şeyler yapma benim nacizane fikrim insanlar hassas ve gergin
-
İzmir için tahmini olarak 80 doğrum var -1+3 olabilir sizce şansım ne?
-
Arkadaşlar bu sene güncelden beklediğiniz soru var mı? Ben şahsen Halil İNALCIK'tan bekliyorum soru.
Bi de 2016-17 süper ligin ismi Turgay ŞEREN ligi -
@canberkalican 0312 387 33 45
-
@kpssa insanlar her zaman gergin ve açıkçası bu saatten sonra da insanlar ne düşünür ne yapar hiç de umurumda değil
-
@turkkızı halil inancık'ı işaretleme sakın. kelime oyunu yapıyorlardır
-
@HaniYaKi hadi ya:) ama geçen sene hayatını kaybetti ya belki sorulur diye dedim
-
@umudumol bence ümit yüksek kardeşim hele bi açıklansın da forumca mülakata gdrz inşallah
-
@turkkızı ben şangay beşlisinin dönem başkanlığını yapmamızı soracaklarını düşünüyorum. üye değiliz diye bilmeyen işaretlemez.
-
@turkkızı Brexit,Çekya ve Şeref Malkoç'u bekliyorum ben.
-
Az önce GIB i aradım. Salı günü müdürlük sınavı sonrası çalışamalara başlandı ve dün gecede baya çalışıldı dedi. Yani bugün açıklanır mı dedim. Biz tam bilmiyoruz belli olmaz dedi. Yarın resmi tatil pazartesiye sarkacak ama bugün açıklanmazsa dedim yarında çalışılabilir pazartesiye kalmayabilir ama kaladabilir internette takipte kalın dedi.
-
@halilhy malesef sitemizden takip edin dediler
-
@Hipokrat inşallah inşallah kalbim sıkışıyor artik
-
@Ülkü işte beklediğimiz haberler.
-
@Ülkü bu cevap çok belirsiz malesef. sizce ne zaman açıklanır tahminen?
-
Bence bayağı mesafe kaydedilmiştir dün gece çalışıldıysa.
-
@fiscaldrag hocam Çekya Çek cumhuriyetinin yeni adıydı sanırım. Brexit, İng.'nin AB'den çıkması galiba.
Şeref MALKOÇ la ilgili ne sorabilirler ki? -
Bence en yüksek rize en düşük istanbul kapatır.
-
@James-Buchanan Bende telefondaki kişiye aynı şeyi dedim sizin tahininiz ne peki diye sordum hiç belli olmaz dedi. Çok ısrar etmek istemedim. En sonunda da şunu söyledi açıklansa da sizde kurtulsanız biz de kurtulsak dedi çok telefon alıyorlar galiba.
-
@vlkrt 1 ay sonraki mülakata çalışmalara başla