2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Şimdi aradım ben de.Önce bilgimiz yok dedi.Nasıl bilginiz olmaz beyfendi günlerdir bekliyoruz,tatil girecek araya sınavımız var dedim.Çalışmalar devam ediyor dedi sonra.Dedim bitmeyecek mi bu çalışma?Dün gece de çok çalışıldı,biz de sizden çok istiyoruz açıklanmasını dedi.Yorgun,bezgin bir hali vardı.Artık sona gelinmiştir umarım.
-
@fiscaldrag inşallah
-
@gokhangermen kardeş izmir olunca içimde bir korku var nedense
-
Bu akşam mesai bitimine doğru açıklayıp tatile uzanacaklar bence.
-
Arkadaşlar mesai bitimine kadar yüklenelim biraz vakit geçsin tekrar arıcam sesi biraz değiştirip
-
Geceye kadar bitirecekler bu işi.
-
@karakalpaklı ağzından bal damlıyor yiğidim ahshdjdkdksj
-
@vlkrt aynen korku
-
Arkadas 10000 bin kagt okumak bi kdrmi zor ya.osym 1.5 milyon kagt 15 gunde okduyor arti 50 puan turnde hesapliyor.gib pasamiz 10 bin kagidi net hesabi yapmadan hesapliyor bir listeye dokup yayinyamiyor.
-
@gokhangermen beyefendi izmir sonuçta köklü eğitim kurumlarına sahip. o sebeple ankara ve izmir için hiçbir zaman tahmin yürütülemiyor. istanbul da keza öyle; ancak alım sayısının çokluğu ve yaşanılamaz bir yer olması gibi etkenlerden dolayı ankara ve izmirden ayrılıyor. asıl konumuza gelecek olursak; müneccim sevgiliniz mi var ve daha önce birlikte oldunuz mu ????
-
https://youtu.be/PqifoXoxNbw @harmenihas arkadasimiz paylaşmış: )
-
@turkkızı Şeref Malkoç, kamu başdenetçimiz ve yeni seçildi sayılır.KPSS'de mahkemelerin,Merkez Bankası'nın başkanları vs. soruluyor.Bunlardan geleceğini düşünüyorum.
-
Taban puanlara gelince istanbul ve birkac kuck il haric 79 altina dusceni zantmiyorm paunlar 79 80 81 aralignda skcktr. Belki ist 77 grr.
-
@fiscaldrag hmm tamam teşekkür ederim.
-
Bizde bu şans varken mülakatlar da 3 yıl sürer. 2020'de masaya otururuz
-
İmdattttttttt
-
Arkadaşlar bu arayıp sorma mevzunu biraz abartılı buluyorum. Arayıp sıkıştıralim gibi düşünebilirsiniz ama aylarca bekledikten sonra 1-2 gün beklenmeli.
-
@halilhy arıyoruz bu numarayı tepe home diyorlar. Sürekli arıyorlar burayı bizde anlamıyoruz dedi bana telefondaki kadın
-
@HaniYaKi köklü eğitim kurumları olmasının puanları yükseltebileceğini belirtmişsiniz ancak her yerde aynı dersanelerin aynı yayınları kullanan şubeleri var artık homojen bir eğitim yarışının içindeyiz. Bu yüzden hiç bir fark olmadığını düşünüyorum zaten sizin dediğiniz gibi olsaydı Bursa en köklü kurumların olduğu şehir olurdu. Sevgilimden size kim bahsetti ve evlenmeden birlikteliğe karşıyım.
-
AÇIKLANDI.......
http://www.gib.gov.tr/gelir-uzman-yardimciligi-giris-sinavi-yazili-bolumu-sonucu-aciklandi-0
14 Mayıs 2017 tarihinde yapılan Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı yazılı bölümü sonucu açıklandı.
Söz konusu sınavın yazılı bölümünde (A) kitapçığı 92 ve 100 üncü, (B) kitapçığında ise aynı sorular olan 50 ve 58 inci soruların hatalı olduğu anlaşıldığından sınav kurulunca söz konusu sorular her aday tarafından doğru cevaplanmış kabul edilmiştir.
Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların sözlü sınav tarihleri ve yeri Başkanlığımız resmi internet sitesinde (www.gib.gov.tr) daha sonra yayımlanacaktır.
Adaylar, puanlarını 24 Mayıs 2017 tarihinden itibaren http://sinav.gib.gov.tr internet adresinden sisteme giriş yaparak öğrenebileceklerdir.