2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
yok şaka değil millet bu yıl kafayı yemiş alımlar gecikti diye mantıklı düşünemiyor kimse. bu da iller hakkında tahmin yürütmeyi dahada zorlaştırıyor. karmakarışık olacak bu yıl
-
@ucanizmirli hocam guy denemelerini hangi yayından çözüyorsunuz önerebileceginiz var mı
-
@halilhy 4t, savaş, 657, forte, çıkmış sorular çözüyorum ama açıkçası guy denemesi yerine kpss denemesi çözmek daha yararlı olur gibime geliyor
-
@köyün-ağası hocam 78.9 Antep yazdım bunun olması muhtemel mi
-
Arkadaşlar 75.79 ağrı mı van mı ? Ne dersiniz ?
-
Bir bakıyoruz Ankara 76.7 Konya 79.8 İstanbul 73.8 Bursa 80.3 Antalya 79.9 İzmir 78.6 ...
Radyo frekans numaraları gibi oldu ama şu tablo imkansız diyebilecek biri var mı? Yok. O yüzden analiz yapıp beynimizi yemektense makul ölçüde mantık yürütüp bir yeri yazmak en güzeli.
Yukarıdaki şehirler için yazdığım puanlar tahminim felan değil salladım sayıları ihtimal içinde olduğunu anlatmak için.
-
Ankara İzmir 80 altına düşmeZ diye kesin konuşmayın dostlar , çabuk etkileniyorum kanka yapmayın etmeyin
-
O zman şu soru gelsin 80-83 arası neden İstanbulu yazmıyo daha garanti.Bn hala kararsızım.
-
@guyguy kardeş çok güzel yönlendirme yapıyorsun, bi kararını versen artık
-
@ddguy eyvallah kardeş
-
@rextak bak işte kardeşim hemen yargısız infaz yapma diyorum ki bnim istanbul kararsızlık sebebim puandan değil başka sebebi var.Yazdığım puan aralığı istanbula gelir neden istanbul yazmıyolar onu öğrenmek istiyorum.Benim sebebimle istanbul yazmayanların sebeplerini karşılaştırcam.Şimdi anladın mı?Kötü bir niyetim yok ilkgün nerde duruyosam yine aynı yerdeyim.
-
@iyimser16 istanbuldaki guylar çok mu yogun hep mi mesaidelermis
-
@h.irmak agri yazarim ben olsam
-
Sürekli uykum var. Çalışamıyorum 81 puanım var gidecek diye korkuyorum imdaaat.
-
Selam öncelikle herkese bol şans.Tercihen İstanbul ya da Mersin arasındayım.İkisi de gelir fakat sonrası için hangisi daha avantajlı? Biri 125 diğeri 1700 kişi mülakata çağıracak.Hangisinin kurum sınavı yüksek kapatır,hangisi daha avantajlı olur vs..Tecrübeli arkadaşlar yol gösterirse sevinirim
-
Arkadaşlar başvuru sistemine girerken 'Sistemden çıkış yapmanız gerekli' şeklinde uyarı alıyorum çözüm yolunu bilen var mı
-
@ucanizmirli eyvallah hocam
-
@Pigou33 kendi yaşamak istediğin ili yaz sonuçta kontenjana oranla aday sayıları belirleniyor ,yüzdelik olarak riskin 5kisi ya da 500 kişi aynı
-
@guyguy 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@rextak bak işte kardeşim hemen yargısız infaz yapma diyorum ki bnim istanbul kararsızlık sebebim puandan değil başka sebebi var.Yazdığım puan aralığı istanbula gelir neden istanbul yazmıyolar onu öğrenmek istiyorum.Benim sebebimle istanbul yazmayanların sebeplerini karşılaştırcam.Şimdi anladın mı?Kötü bir niyetim yok ilkgün nerde duruyosam yine aynı yerdeyim.
Yaşam şartları, kalabalık, pahalı.
-
@Mimar oranın biraZ daha yoğun olduğunu duydum Ama istanbulda bddk"dakiler çok yoğun çalışıyormuş Girersen çıkma şansın yokmuş haberin olsun:)