2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
arkadaşlar themis maliye soru bankasının pdfsi olan var mı? cok dua ederim.
-
@aüsbf ikametgaha göre oluyomuş ordada
-
@meltem_90 Burda var 2014 baskısı ama.
https://yadi.sk/d/Lu62rk2DjdPCJ/Maliye -
@SR bende ptt çiyim 399:(
-
@De_lorean 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@SR bende ptt çiyim 399:(
en azından ihs'li değilsin o da iyi 399'lu olsam guy için uğraşmazdım ben herhalde ya.
-
Bu basvuru güncellemesi nasıl yapılıyor basvuruyu geri al mı diyecez sistemi bu sene değişmiş
-
@köyün-ağası geri al diyorsunuz sonra değişiklik yapıp taslak olarak kaydet diyorsunuz sonra gönder deyince oluyor
-
@niskanen eyvallah kardeşim tşkler
-
Arkadaşlar başvurudaki tecil nedenine ne yazıyoruz? Tecil evrakında yazmıyor nedeni.
-
@kilici ben öğrenim yazdım
-
@durumny arkadaşım sağol ama bu konu anlatımı maalesef
-
Kandiliniz mübarek olsun güzel insanlar. Rabbim dileklerinizi kabul etsin.
-
@safiTÜRK69 sizinde mübarek olsun ️ Birşey sorucaktım. Antalyadan niye vazgeçtiniz? Çok mu konuşuluyor? Antalya yazdım da
-
hayırlı kandiller bende bursayı yazdım allah kimseyi utandırmasın inşallah herkesin hakkında hayırlısı olsun.......
-
Hayırlı kandiller herkese. Rabbim bu güzel günde herkesin dualarını kabul etsin herkesin gönlüne göre versin
-
Daha soru cozumune hic baslamadim sizce imecenin mi aciklamalari daha aciklayici adem hocanin mi? Hangisini alayim bir yardim edebilirmisiniz
-
83 üstü herkes bursayı yazıyo ben dahil. Büyük çarpışma olacak kurum sınavında
-
@bogazicis bence adem kilic daha iyi soruların aciklamalari konu calsmak gibi oluyor birde bazi sorularda imce ile adem kilic farkli cvp kabul etmisler kurum farkli garip bi sınav bu guy sinavi. Ekstra olarak imece onceden ackladigi sorunn cvbini kisa tutyor ornegin 2012/6soruya baknz sekilde ama adem kilic hepsni altnda yaziyor ama tabi ben ikisinide çözüyorum sizde öyle tavsiye ederim birnde anlamadgnzi digerinde anlama durumunz oluyor sorular farkli gibi vs
-
İl tercih süreci mahkumlar açmazı gibi
-
@83istanbul Hayır çok konuşuldu diye değil. Hem Ankara'ya daha yakın hemde biraz daha manevi havası var diye BURSA yazdım. Belki son gün Ankara'ya çeviririm ancak %90 Bursa olcak