2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@safiTÜRK69 istanbul'a talep mi az ???
-
@safiTÜRK69 ben İstanbul yazdım:) facede de bana hep İstanbul yazanlar denk geldi:)
-
@guyan-gelmiş gecen seneye göre öyle kardeşim. Bu sene ise Bursa Antalya
-
@safiTÜRK69 kişisel tahminim puanlar açıklandığında tam tersi olacağını düşünüyorum.İl tahminlerini değiştirmek isteyen veya tercih yapmayanlar olduğu için yönlendirmek istemiyorum ama hiç öyle dediğiniz gibi olmayacak.
-
Kardeşim 79 83 arası çok yığılma var. Bu insanlar Ankara yazmaya korkuyor. Ben Ankaradayım 85 üzeri çok arkadaşım Anlaradan vargeçmedi. Vazgeçende Bursa Antalya'ya kayıyor. Bu sene İstanbul'dan kaçış var. Eğer yığılma olan puan arası İstanbul'u yazmazsa diger iller çok fazla düşmiycek. 80-83 arası Guy için en zorlu rakiplerdir. Antalya ve Bursa kurumu zor olacak diye düşünüyorum. Bi arkadaşa bu cevabı vermişim. Ha bide Ankara spekülasyondan dolayı düşebilir
-
@guyan-gelmiş aynen yönlendirmek olur. Kendimden yola çıkarak genele hitap gibi oldu.
-
@safiTÜRK69 bursada ben varım arkadaşlar en az 1 rakibiniz zorlu yani
-
@safiTÜRK69 Antalya bursa izmir nolur sence
-
@ucanizmirli bence 80-83 puanlılar 85 üzerinden zor oluyor.
-
@ddguy ben siZe öZelden yazayım.
-
@safiTÜRK69 tabi 85 üstü "ben her şeyi biliyorum zaten" diyerek çalışmaz 80-85 arası ise "puanım ziyan olmasın biraz daha kasayım" diye bastırır istisnalar hariç tabi
-
@ucanizmirli 86 üstü arkadaşlarımla konuşurken kanka guya çalışma diyorlar kolay zaten havasındalar Çoçuk idari hakimliği kazandı ama guyda farklı sorular var onlara çalışmadan yapamaz bide SGK vmy açıklanınca önünden çekilen çok olur
-
@safiTÜRK69 valla ne kadar kolay olursa olsun 100 soruda en az 85 doğru yapmak hiç de kolay değil
-
@safiTÜRK69 82.55
-
Guy sınavı kolay değil sapma yok tamamen şans bir sınav.İstanbul yaşanmaz diyenler İstanbuldan soğuttu.775 de 310 bnce çok çetin geçer.Bu riske girsem mi sizce?
-
@turkkızı kaç puanla yazdiniz
-
@by123 özelden yazayım hocam
-
Ankara için o kadar korktu ki herkes 75 83 arası Ankara yazan çok sayılı kişi var. 83 üstü yeteri kadar kişi yazmazsa kontenjan dahi dolmayabilir.
-
Arkadaşlar birsey soracam izninizle dikkatimi birsey çekti istanbul alım yaptığı zaman hep birkaç il olmuş yanında yani mesela en son geçen sene 8 il ilana çıkmış ve illerin hepsi güzel iller daha öncede 4 il Zonguldak Denizli ankara ile çıkmış ilk kez bukadar fazla bi il ve yanında istanbul gibi büyük bi alım var bunun etkisi nasıl olur sizce tabi bu sene puan ve sıralama ilişkisi çok farklı geçen senelere göre
-
@safiTÜRK69 çok doğru ve basit bir analiz 79-83 arası İstanbul'u yazacak mı yazmayacak mı? Diğer illerin akıbetini de bu puan aralığı ve İstanbul şehri belirleyecek.İşin aslı da bu kadar basit ama hiçbir zaman bilemeyeceğiz bu sorunun cevabını.