2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Ben özgeçmişe fakülteyi yazmadım direkt bölümü yazdım sıkıntı olmaz sanırım di mi ?
-
@SR basvurun gecersiz kabul edilir yuksek ihtimalle
-
@SR hiçbir şey olmaz rahat olun. Özgeçmiş mülakatta muhabbet için gerekli
-
@huseyinay bence tutuklanma sebebi
-
@SR hiç birşey olmaz sıkıntı etme
-
@huseyinay 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@SR basvurun gecersiz kabul edilir yuksek ihtimalle
Ahahhahaha hocam onun için sormadım tabii hani sadece mülakata kalırsak eksi puan olur mu diye
-
bu akşam çekiliyor abiler bu akşam şaka bi' yana çok merak ediyorum sonuçları.
akşam 5' den sonra il il tahmin yapmak zevkli olur.
-
@davetsiz 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
bu akşam çekiliyor abiler bu akşam şaka bi' yana çok merak ediyorum sonuçları.
akşam 5' den sonra il il tahmin yapmak zevkli olur.
Aynen ben de bekliyorum 17.30 u heyecanla
-
Il spekülasyonu bitti şimdi kurum sınavından sonra moral bozma işini yapanlar çıkar ben 105 net yaptım kesin kozoncom 98 bi ihtimal ama 101 notom var bonco keşke bugün hemen açıklasalar listeyi ya çok makbule geçer
-
sonuçlar 17.30'dan sonra açıklanır mı? hatırlamıyorum nasıl oluyordu
-
Arkadaşlar illerin taban puanın kaç olduğunu ne zmn açıklıyorlar,
-
Sınava girmeye hak kazanan adayların isimleri ile söz konusu adayların nerede sınava gireceklerine iliĢkin listeler, yazılı sınav tarihinden en az 10 gün önce e-Devlet portalı (http://www.turkiye.gov.tr) ile BaĢkanlığımız resmi internet sitesinde (http://www.gib.gov.tr) ilan edilecektir. En geç 4mayis
-
@ddguy şu il şampiyonlar ligi 95 üstü kapatır goygoyu da başlar
-
Şu 4-5 gün boyunca sanırım şu soruyu kendimize defalarca soracağız. Acaba bana sıra gelir mi? 75 alan adam da 85 alan adam da farketmiyor. Bu sene de sürprizler olur. Ama 45 il+istanbul olduğu için yığılma olmayacak daha iyi bir dağılım olacak bence. 70lere düşerse herhangi bir il bence bu sürpriz olur. 73 75 bandına düşebilecek çok il görüyorum.
-
Analiz iyi de 45 il demeseydin iyiydi hocam @guylassakartık
-
Günlerdir beklediğimiz ilan sonunda geldi! HSK başvuruları 2 mayısa kadar şahsen yapılacak.Başvuruları tbmm kabul ediyor.
Edit: eksi puanın kaldırılması güvencesiyle boyle bir paylaşım yaptım.yoksa sayginligimdan ödün veremem -
Arkadaslar piyasada guy kasim 2015 soruları dahil diye satılan çıkmış guy sorulari kitabında kasim 2015 sorularının test olarak degil sadece internette dolaşan soru kalıpları olarak yayınladığını belirtmek isterim sonra benim gibi hayal kırıklığı yaşamayın
-
PUANIM 79.6 istanbul yazdım sıralamam 9911. dakikalar geçtikçe vageçip maraş urfa felan mı yazsam diyorum. mantığım servis dışı. fikri olan varmı dua ederim
-
@fhas38 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
PUANIM 79.6 istanbul yazdım sıralamam 9911. dakikalar geçtikçe vageçip maraş urfa felan mı yazsam diyorum. mantığım servis dışı. fikri olan varmı dua ederim
Sana tavsiyem kimsenin fikrini alma. İstanbul kesin ne yapacaksan kendi mantığınla yap. Geçen yıl milletin ağzıyla ortada kalmış biri olarak.
-
@fhas38 üç şehir de olur hocam. Bekarsanız urfa ve Maraş'ta daha fazla para biriktirirsiniz eğer bulunduğunuz şehre de yakınsa en ideali. İstanbul A yakınsanız İstanbul seçin. Büyükşehir de yaşamak istiyorsanız da İstanbul