2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ddguy Şırnak mı yazacaksiniz hocam
-
@soul ben değil arkadaş yazcak
-
Merhaba arkadaşlar muhasebeden bir türlü istediğim seviyeye gelemiyorum denemelerde 10 15 arası netim çıkıyo bana tavsiye edebileceğiniz bi kaynak bi yöntem varmıdır
-
@ddguy ben mecburiyetten yazdım . Muhtemelen pek çok kimsede mecbur kalmadıkça yazmayacaktir dolayısıyla Şırnak düşük kapatır bence . Arkadaşınız sıralamaya girer diye tahmin ediyorum Allah yardımcısi olsun
-
-
İstanbul,İzmir,Ankara,Antalya çok hojtur ama banena https://www.youtube.com/watch?v=DBJSZSrfl8Y
-
Başvuru 25 binlerde ise şu an için son alım göre nasıl acaba
-
@kuzey343434 2015 kasim 23binlerdeydi yanlis hatirlamiyorsam
-
@soul 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar kovuşturma seçeneğine bişey belirtmek zorunlu değil dimi.
kovuşturman varsa yaz başkan. sonra sıkıntı yaşarsın
-
arkadaşlar SGK sonuçlandı mı ve eğer sonuçlandıysa sizce puan olarak ne kadar etki eder guy alımına?
-
@murti1930 Sonuclanmadi sonuclanmayacak o yuzden olasilik uzerine konusmaya gerek yok️
-
@gmsmustafa neden kurumlar bunca emeğin karşılığını günlerce aylarca bekletiyor hiç anlamıyorum kardeşim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
-
ŞIRNAK ??? MARDİN ???
-
arkadaşlar ŞIRNAK ile MARDİN yarışıyor resmen .
-
@paretowilfredo hocam guy da degisikliklerin cikip cikmayacagindan bir turlu emin olamiyoruz herkes baska bisey soyluyor.acaba bizim icin bunu ogrenebilme imkaniniz var mi?
-
@dlkdr Dostum bunu ösym sinavlarinda dahi kestiremiyoruz ki gib'de bilelim bunu ogrenmek zor iki hali de bilerek girmek en makulu. KPSS icin de gecerli ayni sey. Ösym de benzer sekilde belirsiz.
-
27982 olmuş hay maşallah
-
@Rorschach159 onun en az %25'i geri al yapıp tekrar gönderenlerinki benim de 3 tane var
-
Tekil başvuru sayısı kaç acaba o önemli. Çoğu kişi birkaç kez yaptı başvuruyu.
-
BUNU YAZMA GEREĞİNİ TEKRAR HİSSTTİM ARKADAŞLAR BAŞVURU BİTİMİNE SAATLER KALDIĞI İÇİN.(ARKADAŞLAR SINAVA İLK DEFA GİRECEK ARKADAŞLAR YAZDIĞINIZ HER ŞEYDEN ETKİLENİR. LÜTFEN TECRÜBESİZ ARKADAŞLAR YORUM YAPMAKTAN ÇEKİNSİN. ÇOK ABSÜRD YORUMLARI GÜLEREK OKUYORUM. 2000 KİŞİ ALINACAK VE 5 KATI 10000 KİŞİ ÇAĞIRLACAK. GEÇEN SENE GUY KAZANAN ARKADAŞLAR KPSS YE GİRDİ ÇOĞU ÖNÜNÜZDE OLMAYACAK SGK SONUCUNDA YİNE BELLİ Bİ SAYI ÇEKİLECEK. İLLER HER SENE OLDUĞU GİBİ STANDART PUANLAR İLE KAPATACAK. AFAKİ RAKAMLAR ATMAYIN ŞURASI 84 OLUR ŞURASI ŞU ARALIKTA KAPATIR DİYE. HELE HELE BU KONUDA HİÇ DENEYİMİNİZ YOKSA BİLMEDEM İSTEMEDEN ARAKADAŞLARINIZIN HAYATIYLA OYNUYORSUNUZ. BU LÜKSE SAHİP DEĞİLSİNİZ. GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI İL SEÇİMİ 81 İ 82 Yİ ASLA GÖRMEMİŞTİR. ORAYA BURAYA ŞAMPİYONLAR LİGİ YAZARAKTA MİLLETİ KAÇIRMAK GİBİ BİR FİKRE SAHİPSENİZ ALLAH BUNUN HESABINI SORAR. OTURUP DERS ÇALIŞMANIZ BENİM SADECE MİNİK BİR TAVSİYEMDİR. OTURUN İMECE ÇÖZÜN ÇALIŞIN. DUA EDİP ALLAH A SIĞININ GERİSİ VARSA NASİBİNİZDE GELECEKTİR SAĞLICAKLA..)