2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@paretowilfredo anladım haklisiniz hep bi belirsizlikler icindeyiz yine de cok tesekkur ederim
-
@guylassakartık 32 il var
-
@kilici kayseride yaşıyorum ama sıralama bazında problem gibi hocam. kaç kişi başvurmucak dersiniz ilk 10 binde. 3000 civarı diye bir söylenti duydum ama
-
Arkadaşlar 4.girişim olacak sınava fakat başvuruda sadece bir yılı seçebiliyorum bu sorun sadece bende mi var???????
-
@konkordato herkeste oyle ben sadece 2015 i seçtim
-
@konkordato bende de öyle oldu pc de. Telefondan girince 2 yıl seçebildim sonra taslak olarak kaydet dedim. Pc den çıkıp tekrar girince o alan doluydu zaten
-
Hakkaten sınav açıldığında ilk antep yazacağım dedim sonra herkesin antep yazdığını görünce vazgeçtim. Ama şimdi tekrar antep yazacağım gibi ve bu kararsızlıkla akşam 5 e kadar ne yaparım bilmiyorum.
-
@yyy inşallah dahadüşük kapatır dualarım bu yönde
-
arkadaşlar başvuru saat kaça kadar son ? bi mülakat sonucunu bekliyorum hak yemeyim diye bekledim ama açıklanacağı yok mecbur başvuru yapacam bi bilgisi olan var mı acaba ?
-
Benim tek anlamadığım bu face de orda burda urfa ne alaka populer. İnsanların geleceğiyle oynuyolar. Bir an önce saat geçsin . Kafayı yicem. Tekirdağ için ne düşünüyorsunuz? 76ları görmezmi
-
@sbf12345 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
arkadaşlar başvuru saat kaça kadar son ? bi mülakat sonucunu bekliyorum hak yemeyim diye bekledim ama açıklanacağı yok mecbur başvuru yapacam bi bilgisi olan var mı acaba ?
Hocam bence yapmaya başla saat 17 olmasi lazim. Basvuruyu geri cekmek basvuruyu yapmaktan daha kolay
-
@asdfghjkl tamam hocam teşekkür ederim sınav başvurusu yapmanın sıkıntılı olduğunu biliyorum eyvallah
-
@paaschegibiruh inşallah daha düşüğünüde görür 75le Tekirdağ yazdım
-
@ece91 gelmez mümkün değil. Değiştir başka Doğu illerinden bi yer yaz. Yazık etme. Kişisel fikrim bu geleceği görmüyorum. Eğer değiştirmeyeceksen İnş senin için hayırlısı burayı yazmandir
-
@ece91 kumar da kumar kumar ya . Ben göreceğini düşünüyorum açıkçası . Korkuttular düşücek gibi geliyor. Korkanlardan biri de benim. Yanında kocaman ist var ya boru mu 4250kişi
-
@oguzidane düşünsene tekirdağ 75 ile kapatıyor ve bu arkadaş senden etkilenip değiştirdiği için sıralamaya giremiyor..Bunun vebalini nasıl alıyorsunuz benim fikrim desen bile söylemin insanın moralini bozup kararsız kalmasına yeter de artar bile son gün yapmayın bunu
-
@guyan-gelmiş kardeşim ben sonuna ekledim geleceği görmüyorum kendi fikrim. Kendileri kafa karışıklığı içinde olduğu için, fikir istedikleri için buraya giriyor yazıyor soruyor. Ben de kendi fikrimi söyledim. Degistirmezse de inş 75 le kapatır.
Realist bakınca Tekirdağ zor gözüküyo. Duygusal bakınca da sen de haklısın. Art niyetli değilim ben de yanlış anlama -
@oguzidane ard niyetli olduğunu bende düşünmüyorum ama son gün ve insanlar hassas biraz daha özen.
-
Imece yi kaç kere bitirmek lazım sizce
-
Art niyetli degilsin öylemi dünden beri devamli sen ve senin gibiler şurasi yüksek kapatir burasi yüksek kapatir dedi şirnak bile yuksek kapatcak diyen 80le yazdim diyen oldu sonuclar aciklandiginda sizden etkilenipte fikrini degiştirenlerin vebali size yeterde artar ve bunu yapan insanlar genelde puani cok sikintili olan insanlar yazik be böyle kazansan nolur guy olsan nolur kul hakkiyla nereye kadar?