2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ddguy bi 4 kere bitirmek lazım en az diye düşünüyorum. Ama altındaki açıklamaları iyi özümseyerek. Ordanda soru çıkabiliyor.
-
@ece91 valla benim puanım da aynı seviyelerde ve tekirdağ acaba gelir mi diye düşünmedim değil. Marmara Bölgesi'nde en düşük kapatan il olacak bence.
-
@atibareis ben ve benim gibiler mi. Ne diyon oğlum sen ne art niyetli olması. Tanımadığın insanlar hakkında saçma sapan konuşma. Kendim ağrıyı yazdım. Yazdığımı da söyledim. Bütün yazdıklarım ortada. Absürd absürd konuşma. Tekirdağ silip ağrı yazacam desin benden puanı yüksek olsun. Yaz kardeş daha mantıklı yaparsın derim. Terbiyesizlik yapma bilip bilmeden
-
@Merve90 4 mü 2 kere çözdüm ezberledim 4 fazla değilmi
-
@effectzone zannetmiyorum geleceğini umudum yok ama belki sürpriz olur
-
@fhas38 4 defa çözsem ben soruyu okumadan sadece şıklardan bütün soruları yaparım
-
Arkadaslar yardım lütfen 78.385 ile k.maras a başvuru yaptım ama batı tarafında başka iller gelebilir mi ne düşünüyorsunuz lütfen sadece fikirlerinizi merak ediyorum
-
@oguzidane haklısınız bende ihtmal vermiyorum hatta baya baya sürpriz olur ama ya istanbul yazabilirdim yada Tekirdağ. Tekirdağ daha mantıklı geldi hayırlısı artık
-
@atibareis valla hocam 80 le korkup şırnağı yazanın vebalinide kimse çekmez oda biraz geçmiş yıl puanlarına baksın, ztn biraz mantık çervesinde baktığın ne olacağı belli oluyor süpriz 2-3 il olur oda nasip kısmet artık. Ben inanamıyorum 2-3 kişi x bi yer yüksek kapatır diye (ankara izmir gbi yüksek kaptacağı belli olan iller dışında)orayı yazmayan insanları.
-
Benim bugün 2. Bitecek artık yanlış yaptığım soruları okuyorum doğrulara bakmıyorum 4 kere bitirmek benim de hedefim de acaba daha fazla mi lazım dedim
-
Ya işte millet Salak sanıyorlar. Şırnak 80 le kapatır yazanlara inanıyorsan zaten girme bu kuruma. Kimse kimsenin vebalini almaz. Beyni çalışan insan dediğiniz gibi geçmişe bakar bi sonuç çıkarır zaten
-
@ddguy bu kitabı 4 defa dönecek kadar psikolojisi sağlam arkadaşlara helal olsun. Ben ikinci defa çözüyorum o bile boş geliyor bana.
-
..........................................
-
@guyan-gelmiş artık biliyomussun gibi geliyo demi bu ne ya diyo insan
-
@fhas38 içinizden Nasıl geçiyorsa öyle yazın hocam. Eğer yazdıysanız da değiştirmeyin bence diğer türlü gelmezse pişman olursunuz yoksa.
-
@ddguy marjinal verimlilik 0'a doğru ilerliyor emin adımlarla:)
-
@John-Nash hocam o kadar spekülasyona rağmen çok şaşırtıcı düşük puanlı iller olmayacak tahminimce ankara 79-şırnak 74 bütün puanlar bu bandın arasında olacak tahminimce
-
@guyan-gelmiş ya sabır ya Allah eşini düşün daha çok azimlen
-
@fhas38 valla geçen alımda aynı hatayı yaptım. 2 kerede ben ezberledim ne gerek var dedim. Arkadaşım 5 kere çözdü altlarını okudu. Ben konu çalıştım. Sonuç o atandı ben devam
-
@ddguy o benden beter mülakatı var 3 mayısta bütün gün aynanın karşısında yok teknolojinin eğitime fayları yok yeni başlayan öğrenciye nasıl davranırsınız diye kendine soru sorup mülakattamış gibi cevap veriyor Bir gözünde canlandır nasıl bir aile ortamı