2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Arkadaşlar normal mi çalışıyosunuz yoksa hiç çalışmadım deyip 95ten aşağı not almayan öğrenciler gibi mi?
-
@ekonomistt1 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
130334 başvuru numarası Antep yazdım hayırlısı olsun
vay be bu 30 bin kişiden 20 bini sınavı göremeyeçek
-
bu başlık altında yazılan yorumlar genel itibariyle iyi niyetli olsa da elimizde kesin şurası şu puanla kapatır gibi bir bilgi yok. guy sınavını tecrübe etmiş insanlar gayet iyi bilirler ki bu sınavın ilk aşaması nasip işi 2. aşaması ise emek işi. isterseniz son dk ya kadar il tercihinizi değiştirebilirsiniz lakin bu size gel yarın işe başla aşamasına getirmez .
-
@karakalpaklı valla ben kartlar açık oynuyorum hiç sevmem calismadim deyip yüksek alanı :-
-
@davetsiz acaba o 10000 arasında yine ben de olacak mıyım. Belli olmaz heran herşey değişebilir.
-
@davetsiz hocam o rakam düşer ya güncelleme yapana yeni aday numarası veriyo benim 2 tane var arkadaşların 3 4 olan var o rakam düşer
-
şuanda sisteme girebilen var mı. bana uyarı veriyor sürekli ''sistemden çıkış yapmanız gerekli'' diye.
-
Başvuranın 30 bin olmuyor nerden baksan 5 bini tekrar tekrar başvuru yapıp yeni numara almış oldu
-
sonuç ne zaman belli olur
-
@ShankS en geç salı olacağı kanaatindeyim
-
@paaschegibiruh sağol
-
@safiTÜRK69 ..................
-
Arkadaşlar kurum sınavı ne olur acaba?Çalışırken bu soru aklınıza geliyo mu?
-
@guyguy hangi il yazdın:)
-
85'le Mersin.İstanbul'u seçmiştim bugün değiştirdim.Hayırlısı olsun..
-
@Pigou33 hayırlısı olsun
-
@kilici BEN HEP BÜYÜK HARFLERLE YAZMIŞIM HOCAM BÜTÜN GÖNDERİLERİMDE BULANDIRMAK İÇİN DEĞİL ESTAĞFURULLAH ZATEN TEMİZ OLAN Bİ SU BULANDIRABİLİRİZ. BANA HER İKİ İHTİMALİNDE ÇOK MANTIKLI GELDİĞİNDEN BAHSETTİM. YANİ AŞAĞI TÜKÜRSEM SAKAL YUKARI TÜKÜRSEM BIYIK GİBİ. BEN İLAN YOKKEN ALIM İÇİN BURDA SAATLERCE BENİMLE BERABER ETKINLIKTE OLAN ARKADASLARIMIN TGRT HABERE GECE 24.00 BENMLE BEKLEYİM TWEET ATAN ARKADASLARIMIN YERİ GELİP PARA TOPLAYIP TT OLMAK İÇİN GARÇLIĞINDAN FERAGAT EDEN ARKADAŞLARIMIN İLAN İLAN DİYE KURDUĞUMUZ ONCA ARKADAŞLIĞIMIZIN SAĞA SOLA FAX ÇEKTĞİMİZ DURMADAN GİBİ ARADIĞIMIZ KİŞİLERİN VE EN ÖNEMLİSİ DE NE BİLİYOR MUSUN BURDA BUNLARI YAPARKEN BURDA İL TARTIŞAN ÇOĞU ARKADAŞIMIZIN OLMAYIŞIYDI (SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI) İLAN GELDİĞİ AN UTANMADAN AĞLADIĞIMIZ ARKADAŞLARIMIN KAZANMASINI CANI GÖNÜLDEN HERKESTEN ÇOK İSTERİM. SPEKÜLE ETMEK İÇİN DEĞİL SADECE YAZMAK İÇİN YAZDIM KARDEŞİM YOKSA BEN HERKESİN ZAMANI VARSA BURDA OLMASINDAN ÇOK DERS ÇALIŞMASINI HER DEFASINDA TEKRAR ETMİŞİMDİR EYW
-
az önce yeniledim 130911 hayırlı olsıun.bakalım yicek ekmeğimiz var mı
-
@maricinal Sağol sanada hayırlı olsun
-
@guyan-gelmiş istanbul yazdım kurum sınavı korkusu yüzünden