2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@guyguy 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar kurum sınavı ne olur acaba?Çalışırken bu soru aklınıza geliyo mu?
Benim aklimdan cikmiyor eger yeni tar sorarlarsa 75 +-2 civari olur.eskisi gibi ise yine 82+2-2lerde kapatir bence am once listeye girnek
-
@karakalpaklı normali bulursak sükrediyoruz:)
-
@guyguy ummadık taş baş yararmış:)
-
@john-nash hocama boşuna yüklenmeyin gençler ilan gelsin diye onun verdiği emeği kimse burda vermemistir emin olun biz çok geceler bekledik uykusuz kaldık o günler hala aklımda dediği de doğru etkinlik için cabalayan üstüne alınmasın ama burda yeni yeni insanlar var biz ilan için emek verirken sadece bu siteyi okuyup amann deyip sayfayi kapatan çok insan var onun spekülasyon amacı olsaydı bunca zaman emek vermezdi ki John her zaman yazan biri değildir hakkına girmeyin kardeşler @miss-smith @aylin @aycan @niloya @köyün-ağası @pomak bi kaç isim daha vardı hatırlamıyorum biz bu grupla az beklemedik TGRT haberi maili mektupları etkinlik günlerini
-
Arkadaşlar bu yükseliş kariyerin yaptığı guy denemesini çözen varmı?
-
@gmsmustafa sgk artık açıklansada bir etkisi olmayacak değil mi? Mesela 4 mayısa kadar açıklandı o arkadaşlar başvurdukları tercihten nasıl feragat edicek? Onlar onu geri çekemedikleri için sıralama onların puanıyla gelicek değil mi guy sıralaması? Ve açıklansa bile mülakat süreci olmadığı için daha yedeklerden fln da alım yapılamayacak değil mi.yani direk boşu boşuna 300 kişilik tercih sıralaması haybeye gtmiş olucak değil mi yanlış anlamıyorum?
-
@ddguy İNŞALLAH RABBİM NASİP EDER DE KAZANIRIZ ÖYLE DEĞİL Mİ?
-
@kpssa aynen oyle disarda kalan simdi kalakacak daha sonra aciklanmasida sinava girmeye hak kazananlarin kazanma ihtimalini yukseltecek
-
@John-Nash aynen öyle kardeşim ben seni biliyorum derdin spekülasyon falan değil sen rahat ol Rabbim herkesin yardımcısı olsun ama bizle bekleyip emek veren etkinlik peşinde koşan kardeşlerimin ayrı yardımcısı olsun
-
@John-Nash eyvallah kardeşim Rabbim emeğinin karşılığını verir İnşallah.
-
@guyan-gelmiş napıyım değiştireyim mi?
-
@guyguy bilmem
-
@guyguy belki de tam tersi sonra sakın beni suçlu falan ilan etme
-
@safiTÜRK69 AMİN KARDEŞİM İNŞ HEPİMİZİN EMEĞİNİN KARŞILIĞINI VERİR SONRA DA GÜZEL SOHBETLERİMİZİ YAPARIZ SONRA BECAYİŞİ KONUŞURUZ İNŞ ÜZÜLENİMİZ AZ OLURSA NE İYİ OLUR AZ KALDI 1-2 SAAT İÇİNDE BİTECEK ZATEN İL SEÇİMİ VE BEN KARARSIZ OLANLARDAN BİRİYİM
-
Başvuruların bitmesine 2 saat kala geri geleyim dedim
Tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak? Sizce ne zaman açıklanır sınava girip girmeyeceğimiz? Tamam başvuru formuna göre 10 gün öncesi en geç diyor da? Geçmiş yıllarda nasıl olmuş onu soruyorum daha çok. Daha önce açıklandı mı hiç?
-
Gib i aradım dedim durum nedir dedi bütün iller 81 üstü kapatır dedi dedi
-
@ddguy AMİN RABBİM HER ŞEKİLDE EMEK VEREN ARKADAŞLARIN EMEĞİNİ ZİYAN ETMEYECEKTİR BUNA EMİNM. İL KONUSUNDA KARARSIZ KALDIM BAKALIM ARTIK ŞU SÜRECİN HAYIRLISIYLA BİTMESİNDEN YANAYIM
-
@köyün-ağası ben boş mezar arıyorum o zaman
-
@guyan-gelmiş halkbank uzman yardımcılığında Ankara yine tavan yapmış geçen senede öyle her yıl ilk sırada Ankara var.
-
@ddguy gel bizim bahçeye yatır ol