2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@James-Buchanan kesin bir şey söylenemez.Bu il tercihşne benzer.2 yıl önce İzmir 79la kapatmış.Sorular kolay olursa herkes yapar
-
@guyguy evet 79 ama 2. alımda 79 ve sayı daha yüksek. kesin birşey söylenir.
-
@guyguy ankaraya başvuruyu yapmadın mi sen daha
-
@James-Buchanan bu gruba
-
İller için puan tahmini yaptı dediğiniz hoca geçenki paylaşılan videodaki hocaysa eğer başarılar size Tekirdağ merkez düşük kapatır Çorlu 76 puan bandına yükselebilir felan diyordu analiz reyiz
-
@kilici yok kardeşim bu hoca başka hoca soran arkadaşlar da aldıkları cevaptan niyetimin iyi olduğunun farkındadır
-
@guycu355 hocam benim attığım mesaja da bakabilir misiniz buraya yazmak istemedim insanları etkilememek adına
-
@ddguy yok daha yapmadım.Ankara İstanbul gidip gelmeye devam ediyorum.Ankara kurum sınavı korkusundan etkilenmessem yazcam ama bilmşyoruöm.
-
@guyguy sen kendine bu kadar guvenmezken mülakatta napmayi dusunuyon
-
@ddguy mülakata kalabilmem için 775 kişide 310a girebilmem gerekiyo.Zaten 310a kalabilşrsem bn o güçle başarırım.
-
@guyguy senin ilk önce kendine güvenip 315 kişinin arasına girmen gerekiyo aynen ama sende o güveni goremiyoruz biz mülakat tamamsa çalış dersine kazan nasibe inancın vardır diye umuyorum
-
@ddguy mülakat tamam yazmadım.Mülakatta kendime güvenirim anlamında yazdım.
-
@guyguy valla çok garip mülakatta guveniyon ama yazılidan mi korkuyon kaç aydır bunu diyon
-
@ddguy Efsane geri dönmüş
-
Arkadaşlar tercihte Muş yaptım şuan değiştirmek istiyorum ama gönder tuşu aktif değil bilginiz var mı başvurduktan sonra değiştirebiliyor muyuz tercih ilini.
-
@ddguy bnce bilerek anlamıyosun.Dostum mülakat 2.aşama.Aç şu ilanı bir kere daha oku.Yazılıyı geçemeyen mülakata kalamıyo.Bn daha yazacam eğer bunu merak ediyosan tercih yapana kadar bu forumu okuyanlar görsün diye.Bak işte şuanda ANKARA MÜLAKATINDAN vurmaya çalışıyosun.
-
@guycu355 neden bursa ya puan bandı tahmini yapmadı ? bursa için ne dedi tam olarak
-
@miss-smith geldim misimmmm
-
@nuray geri al yazıyor orda. oraya tıklayın.
-
@guyguy valla ben başvurumu yaptım vurmaya çalıştığım da yok ankarada tercih etmedim ama sen iyi vuruyon MaşaAllah sana yazılidan Korkut milleti hop yaz ankarayi sonra geç