2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@davetsiz bkz: emeğinin karşılığını alırsın inşallah. diyen büyüklere "emeği karıştırma" demek.
-
Arkadaşlar değişikliklerden soru gelir mi? Hakimlikte bile çıkmamş.
-
@gizem7 Hakimlikte değişiklikten soru geldi mesela şuan hatırladığım memur hizmet sınıfına son eklenen 2 şeyden geldi.
-
@yyy Guy da eğitim 6 ay değil 45 gündür o da mesleğe başladıktan yaklaşık 1 yıl sonra yapılır.
-
@hayalimsgk tamam teşekkürler
-
@siyahbeyaz spekülasyon peşinde olsam neden puanım 75 diyim bence siz kafayı sıyırmaya başladınız
-
@siyahbeyaz herkese spekülasyoncu diyorsunuz ne bekliyorsunuz yani İzmir 70,5 la kapatır mı diyelim? Muş 78le kapatır yazsak anlıcaz da Mersin İzmir gibi güzel iller 79-80 le kapatır demek ne zaman suç oldu? Aç bak Yalova bile 79la kapatmış 77-78 le yazsın o zaman millet asıl vebal boş ümit vermek yanlış yönlendirmek
-
Gelir uzman yardımcılığı kitap yazarı hocayla görüştüm yıllardır bu işin içinde puan bandı tahmini yaptı isteyenlere söylerim burdan yazınca manipülasyon olarak anlaşılıyor. Puanım 75 bana da il tavsiyesi yaptı. Olursa yemek ısmarlıyacağım hocaya.
-
@guycu355 Ankara ya ne dedi?
-
Hocam gruba at sen nolcak ya
-
@guycu355 Adem Kılıç mı o hoca?
-
@guycu355 adam akıllı konuş asab bozma! Kimseye şunla kapatır bunla kapatır diyip ahkam kesme düşükte söylesen yüksekte söylesen aynı şeydir bırakın şu milletin yakasını herkes vicdanı ile tercih yapsın bu ağır vebalin altına girmeyin 82 puanla kapatır demekle 72 puanla kapatır demek bence aynı şey ! Bir kişi bile senin yazından dolayı tercih değiştirir ve hata yaparsa nasıl hesap vereceksin kelimelerini özenle seç şahsıma msj yazarken zira ben öyle yapıyorum !
-
@guyguy Ankara çok abartılıyor korku nedeniyle geçen seneden daha yüksek olacağını sanmıyorum en fazla 79 dedi
-
@siyahbeyaz öğrenmek istemeyen yazmaz gruba da girmez bu sadece puan bandı tahminidir belli iller için. Örneğin bursaya puan bandı tahmini yapmadı
-
............
-
@Ülkü teşekkür ederim
-
Sabahtan beri düşünüyorum.Ankara kurum 90la kapatır mı falan diye.İlan geldiği ilk günden beri hep spekülasyon.Ankara olunca ne oluyo anlamıyorum bu sınav kolaysa istanbuldaki aday içimde kolay.Geçen sene 90 alıp kurum sınavında kaybeden yok mu?İnsanları korkutmayın yeter artık.Matematiksel olarak şans aynı mı değilmi?Yanlış bildiğim bir şey varsa düzeltin lütfen?İlk defa katılcam sınava
-
@guyguy kardeşim sence kpss puanı 80le kapatan ilin kurum sınavı mı yüksek olur yoksa kpss puanı 75le kapatanınki mi yüksek olur?
-
@ddguy hangi grup?
-
ARKADASLAR SON CIKMIS GUY SORULARINI NERDEN BULABILIRIZ?