2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ucanizmirli hiç düzelmedi ki nasıl siliyoruz onuda yazsaydın bari
-
@Klay-Thompson valla ben de bilmiyorum bi @paretowilfredo ya sor
-
Ne yazsam eksiliyorsunuz oğlum akıllı olun ne biçim insanlarsınız @paretowilfredo kardeş üyelikten nasıl çıkılıyor saygınlığımın yitirildiği yerde duramam
-
Ulan sizin gibi insan görünümlü üçkağıtçılarla aynı kurumda çalışacam ya. Neyin kafası fake adresler filan. Hayatımız boyunca burdan ekmek yiyecez. bu maaşla yuva kuracağız. Şunu biraz helal ve hakkıyla hakediyim deyin ne var ki o kadar mı cigersizsiniz
-
@oguzidane ben istanbul yazmışım kardeş bana demiyorsun değil mi
-
@James-Buchanan yaparız inşallah çabalıyalım hakimlik sınavında bile değişen yerlerden pek gelmemişti.
-
@Klay-Thompson dun de benim yazdığım guy cikmis sorulardaki yanlis fazlaligiyla ilgili mesajimi hunharca eksilemisler sahsen moralim duzeldi eksilenince, demek ki eksileyenlerin daha kotu
basladilar yine eksilemeye fuzuli yere eksi kullanan herkes insallah bir doğru ile kurum sınavından elenirsiniz. buyrun eksilemeye devam edin simdi
-
@2016mağduru beddua sahibine dönermiş kardeşim başka bişey demiyorum
-
@2016mağduru senin eksileri azalttım.mevzuyu bilmiyorum ama olsun
-
@ucanizmirli burada şuursuzca eksi kullananlara, ayni halti yemeye devam etmeleri durumunda boyle bir temennide bulunuyorum. suursuz rakiplerim cekilir aradan, iyi olur.
ben de suursuzca eksi kullanirsam ayni sey bana olsun.
-
@hope valla mevzu da yok aslinda, soru soruyoruz bir bakıyoruz eksi bombardimanina tutmuşlar. sayfada bir miktar dengesiz var.
-
@2016mağduru snn eksi verip vermemenle ilgili değil olay. Hiç duymadın mı beddua döner dolaşır sahibini bulur diye. İstediğin kadar beddua et. Ayrıca nolmuş yani burda biri sana eksi verdi diye bakkala gittiğinde bakkal sana ekmek vermiyo mu forumda eksi aldın diye veya bankamatiğe gittiğinde bankamatik uyarı mı veriyo forumda eksi almış olanlar burdan para çekemez diye. Niye bu kadar büyütüyonuz şu eksi olayını. Biri der hesabı silcem öteki beddua eder. Dayanamıyosan yazma kardeşim
-
@ucanizmirli duydum evet ama benim beddualarimin da tam sahibinde tutma gibi bir huyu vardir.
sana ne yahu, hayirdir sen misin herkesi kontrolsuzce eksileyen, niye bu kadar gocundun.
-
@2016mağduru Hee bnm. İşim gücüm yok gereksiz insanları eksiliyorum
-
@ucanizmirli sana o gereksiz lafini misliyle katlayacak kelimeleri itinayla döserdim de, ugrasmayacagim.
-
@guycu355 79 -80 civarını da bulmaz umarım ist ama sanmiyorum o kadar artacağını
-
@2016mağduru kardeşim seni belirterek "gereksiz" kelimesini demedim ki niye üstüne alındın niye bu kadar gocundun
-
@ucanizmirli psikolojik sorunlarin mi var??
ben surekli eksilendigimle ilgili bir mesaj yazmisim, senin cumlen de eksilenenlerlw ilgili. haydi bir kaybol ya, tam loser cikti.
-
@2016mağduru bkz. entry - nick uyumsuzluğu
-
@2016mağduru kardeş sen en iyisi daha fazla mağdur olma git ders çalış en iyisi sonra geliyon burda mağdur edebiyatı yapıyon eksi veriyolar diye ağlıyon