2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@miss-smith Evet malesef. anayasa idarede ne yapacağız?
-
@tuğrulmersin Sana inat ankarayı izmiri antalyayı bırakıp mersine mi yönelsek
-
85 mersin
-
Ha bi klişe daha 5 6 arkadaşımla mersini yazacaz onlarında puanı 85 84 83 83 82...
-
Arkadaşlar iktisatta Merkez Bankasi,ve iktisat okulları dahil mi yardımcı olursaniz sevinirim
-
Yine saygınlığım gitmiş hep kim eksi veriyor lan saygınlıpiğımı alan guy olamasın amin
-
Mersin 40 kişilik alımda 78 e yakın kapatmıştı Mersin yüksek kapatabilir analizi doğru bence ama 79-80 civarında olur. Abartıldığı kadar 83 olmaz
-
657 yayınlarının idare konu anlatım kitabı güncel mi bilen var mı?
-
@siyahbeyaz 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@tuğrulmersin ben 74 75 puanla Mersini yazdım 78 üstü arkadaşlar siz yazmayın da bana sıra gelsin diyorsun yani ya siz burdaki insanları bu kadar ucuz numaralara kanacak kadar salak mı zannediyor sunuz? ?
Spekülasyon yapanların profilinden belli olur mersin yazcam diyen adama baktım kaymakamlık sınavında mülakata kalmış bence her yüksek puanlıya spekülatör muamelesi yapmayın. Doğru söyleyen de illaki var benim puanım 75 bu arada
-
Adam erzincankaçla kapatır demiş 74 demişim ne var bunda yorum yani büyükşehirlerin fink attığı böyle bir ilanda erzincan 75 le 74 le kapatır ne olacak kim yaşar erzincanda deprem kenti 5 katlıdan yüksek bina yok neyse esilemeyin psikolojim bozuluyor beddua ederim kazanamazsınız nokta
-
@Klay-Thompson aynen kardeşim ya herkesi art niyetli ilan etmeye çalışıyorlar tutturmuşlar spekülasyon. Aslında spekülasyon diye bişey yok herkesin ortak korkusu var bursa Antalya örneği gibi. Bir ilde iki ilde oluyor bu. Onun dışında tahmin yapmayacaksak neden forumdayız mersin tabiki yüksek kapatacak İzmir gibi. Sürpriz fazla alımlı ilde oluyo bu yılın sürprizi İstanbul
-
@guycu355 nasıl süpriz bekliyorsunuz ist da yukselir mi düşer mi sizce
-
@guycu355 mersin 25 kşi alacak Büyükşehir sadece yerlisi 80 yapar orayı kaçtane sgk mülakatında mersinli gördüm guy bekleyen 90 a yakın puan almış dili yok adamın ben şöyle söyliyim 80 lerde 1 enfazla iki il olur 1i ankara diğeride mersin diğerleri 80in altında 28ine bişey kalmadı
-
@guy225 şayet insanlar İstanbul çevresindeki illere yönelip istanbuldan korkarsa o zaman İstanbul düşer tersi durumda yükselir epey. Ne olacağını bilemem iki ihtimal var
-
@Klay-Thompson yüksek puanlı tanıdığım kişiler İzmirden çok mersin yazıyor
-
Üyelikten nasıl çıkılıyor arkadaşlar bilen var mı gerçekten ruh sağlığımı bozdular ne yazsan eksi veriyorlar yok düşük puanlı bi arkadaşınız olsam neyse rehberliğimle çok insana yardımcı oldum neyse kayıt nasıl siliniyor
-
@guycu355 o profiline baktım dediğin şahıs 2 saat önce üye olmuş foruma sadece 2 msj atmış 2 side Mersin için spekülasyon muhtemelen senin diğer nick in zaten sanırım aynı kişisiniz ısrarla mersini speküle etmeye çalışıyorsun vebali alma mazlumun ago kimsede kalmaz .. arkadaşlarım lütfen geçmiş yıl verileri ve kalbinizi dinleyin kimseye kulak asmayın...
-
Kardeşlerim üyelikten nasıl çıkılıyor
-
İnsanoğlu ne kadar garip bilmiyor musunuz ki rızkı Allah verir... birilerini yanlış yönlendirerek ekmeğini elinden alırım diye düşünenler hesap var mizan var sorgu var helal var haram var Allah var!
-
@Klay-Thompson kardeş daha 7 gün önce üye olmuşsun ne ara bozuldu psikolojin. Şurada iki eksi almaya dayanamayan adam yarın öbür gün dairede insanlarla muhatap olacak o zaman napacan