2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Izmirde cok fena deprem oldu gencler iyi misiniz? Bir haftadir iyi sallaniyoruz hayirlisi.
-
agi oranlari:
%50
es calismiyorsa %10- cocuk 7,5
2.cocuk7,5
3.cocuk10
4.cocuk5
oranlar hala ayni mi??
- cocuk 7,5
-
@busus demek daha ben gelmeden sallanmaya basladi izmir
-
@Albert hatay, Antep, Urfa, Mardin, Diyarbakır gelebilcek iller hakkında hayırlısı
-
@angarabebesi odenek aktarmasi %5 di %20 oldu hocam
-
@2016mağduru ayni hocam
-
@angarabebesi nedemek rica ederim paylasan arkadaslardan aldim bende onlra tesekkur edelim insallah hepimiz kazanalim
-
@dlkdr aynen yaa paylasandan da Allah razı olsun Inşallah emeklerimizin karşılığını fazlasıyla alırız
-
@angarabebesi amin amiin
-
@oguzhan06 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
https://www.facebook.com/groups/1879612362307622/requests/?notif_t=group_r2j¬if_id=1492764622776844 geniş kapsamlı ankete bekliyoruz
Benim gibi facebook kullanmayanlar için birisi ekran görüntüsü atsa güzel olur aslında
-
@kilici bu anketlre bel baglamadan tercih yapin bence ama merak ettiginiz icin buyuk illerden bir kacini cektim sizin icin
-
@dlkdr çok teşekkürler hocam. Geniş kapsamlı denilince merak etmiştim de öyle değilmiş. Anketlere göre hareket etmemek lazım doğru.
-
@guyguy123 eyvallah hocam sağolasın
-
https:// www. facebook. com / tugrull. kocer. 10 /posts / 799691556859989
-
Arkadaşlar guy mersin grubunada yazdım 84 puanla mersin yazdım,, mersin yuksek kapatir mi diye soran arkadaşlar oluyo geçen alımlar ve şimdiki kişi sayısı göz önüne alınca mersinin yüksek kapatacağı bariz belli zaten,,geçen sene gözümü karartıp 76 puanla mersin yazmıştım ama 77 yle kapatmıştı.Benim düştüğüm hataya düşmeyin arkadaşlar insan çok pişman oluyo sonra,,neyse geçen sene ki gafletimi paylaştım sizinle,,herkese iyi çalışmalar diliyorum
-
@kilici rica ederim
-
@tuğrulmersin ben 74 75 puanla Mersini yazdım 78 üstü arkadaşlar siz yazmayın da bana sıra gelsin diyorsun yani ya siz burdaki insanları bu kadar ucuz numaralara kanacak kadar salak mı zannediyor sunuz? ?
-
@siyahbeyaz +1 kardeşim cümlelerinden belli samimi olmadığı arkadaşın.Allah herkesin kalbine göre versin.vesselam
-
@tuğrulmersin sana bir hesap yapayım mi kardes? Mersin öyle yüksek falan kapatmaz yeme burda milleti. Akdeniz bölgesinde Antalya tarafındaki illerde olanlar Antalya yazar. Adana ve Osmaniye ise Antep Hatay ve Mersine dağılır. Mersin alım sayısı düşük oldugu icin Hatay bile Mersinden daha cazip gelir çoğu kişiye o nedenle Mersin pek tercih edilmez. Yani lafın kısası Burda sırf listeye girebilmek için ucuz numaralar yapma. Yazıktir günahtır.
-
Hukuk çalısırken kaygı katsayım artıyor Sizinde öyle mi ? O değişti mi bu değişti mi diye diye 10 soruyu 1 saate çözüyorum