2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@2016mağduru benim de kpss 86 ben de ayni durumdayim 14 15 yalnisla 85 86 alirsin zaten su ana akadar.86 ya cikan.il yok sakin ol normal durumdasin ama calismaya devam tabi
-
@2016mağduru istanbulun 16 yalnisla kapadigi sinavi cozdugunde kac aldin peki onemli.olan bu
-
Bi arkadaaım basvuru yaptı istanbu için ama aday numarası vermemiş sistem arkadaslar nereden bakılıyo ona
-
@umutsuz1990 hayırlı olsun hocam sonunda yapmışsın başvuruyu. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@guydemapusant sayfadan çıkıp tekrar giriş yapın sol ustte görünüyor başvurularım kısmında
-
arkadaşlar bir türlü başvuruya elim varmıyor. sizce 79.7 ye gaziantep gelir mi? daha önce 76.9 ile kapatmış ama 210 kişi almış. şimdi yarısından bile daha az alıyor o yüzden korkuyorum
-
@msaka @msaka en yuksek 84 olmus istanbul ama bu yil ekstrem bir yil oldugu icin millet deli gibi calismistir, o 84 artar gibi ben kpssden sonra tamamen biraktim dersi, ilan gelince basladim tekrar.
16 yanlisli yil 28kasim 2015 sinavi idi, onun da sorulari yok ne yazik ki, o yuzdem ölçemiyorum o sorularla.
bu arada sizce en zor sinav hangi yila ait? -
Arkadaşlar iş deneyim bilgilerine 5-10 günlük çalıştıgımız işleride yazmak gerek mi ?
-
@sınavstilisti darısı yapamayanların başına:-)
-
@2016mağduru tamam iste belli ki 84le kapatyiginda sorular cok kolay olmus o seneyle karsilastirma kendini mesela 16 mayis 2015i cozdun mu kac aldin
-
Arkadaşlar bursayı bilen biri bana özelden yazabilir mi?
-
@2016mağduru ben de ayni durumdayim rahat ol sorular zor olursa herkes zor olcak kolay.olursa herkese ben de agustostan beri calisiyorum.hic birakmadim dusun ama ben de kurum.simavlarini cozdugumde ben de senle ayni aliyorum emin ol calismayi birakmasaydin da unutucaktin hersey ezber oldugu icin.onun icin.gonlunu ferah tut ve sadece calis baska bise dusunme.bunu yapmak.cok zor biliyorum ama yap
-
@2016mağduru son ana kadar yaptigin yanina kar bu tarz bi sinavda belirleyici olan son 1 ay yaptigim calisma zaten
-
@msaka aynen öyle
-
2015 basım imece sıkıntı olur mu arkadaşlar
-
@toranj onda bikac yalniz var sanirim bence guncelini cikartmalisin
-
@2016mağduru inan sabahlari carpintiyla uyaniyodum o kadar calismama ragmen ya 1soruyla kaybedersem.naparim nasi basa cikarim insan kafayi yer ama simdi.kendimi rahatlattim nolcak sonunda olum mu var sevdiklerimizi kaybetmeyelim hayat devam ediyo hayatta hicbise kalp saglimizdan onemli mi bosversene yaa ac mi kalcaz hapise mi gitcez atanirsak calisiyo olcaz atanamazsak ders calisiyo olcaz o kadar:) sonucumuza bakip hayatima devam edecez o kadar
-
https://www.facebook.com/groups/1879612362307622/requests/?notif_t=group_r2j¬if_id=1492764622776844 geniş kapsamlı ankete bekliyoruz
-
Şöyle takip ediyordum üye değildim ancak öncelikle Kocaeli'ye neden bu kadar yükleniliyor açıkçası anlayabilmiş değilim hepi topu 250 kişi kalacak bu şehire fena halde spekülasyon yapıldı bu il için, yanında İstanbul var diye bence bir sürpriz çıkacaksa o bölgeden İstanbul olacaktır. Kocaeli'nin 17 katı daha fazla kişi çağıracak bir ili bu kadar korkulan bir yer haline getirilmesi herkesi şaşkına çevirecek bir sonuç çıkaracaktır İstanbul bu alımda puan dağılımında dengeleyici olacak tek il ve eğer olur da İstanbul düşük kapatırsa bi çok kişinin canı yanacak çünkü diğer iller potansiyelinden daha yüksek kapatacaktır. Herkesin gönlüne göre olsun.
-
@msaka güncel pdf var mıdır peki?