2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Antimülakat aynen başkanda bu referans meselesi çok moralimi bozuyor belki diyorum çok kişi arasından sıyrılır yerleşiriz
-
Arkadaşlar İİBF olarak tek vücut olmamız gerekiyor, lütfen birbirimizi kırmayalım. SGK etkinliklerinde gerçekten destek alamıyoruz çok fazla, lütfen anlayışla karşılayıp destek verin. Bu durum herkesin yararına olacaktır
-
Arkadaslar sinava basvuru yapmaya calisiyorum fakat sistemden cikis yapmanjz gerekiyor diyor fakat ben sisteme daha girmeden bu uyariyi veriyor ne yapmam lazim?
-
@şengüll gib i arayin en sagliklisi. Zaten yardimci oluyolar
-
Arkadaşlar 80.68 puanla kesin olarak izmir yazcam sizce riski nedir?
-
TAG: #SGKBaskanına
Bekleriz efendim
-
@kilici kendin yürü git. Özgür platform hesabına gelir veya gelmez. Okumazsın olur biter.
-
@Stigltz tamam
-
@kilici Gerçekten özür dilerim.Beklemek sinirlerimizi bozdu. Başka bir umudu yok edecek kadar kötü olamam. Birbirimizi anlamamız gerek. 26_27 ye kadar başvuru yapmayacam. Umarım kısa sürede açıklanır ve sgkya yerleşenlerde anlayış içerisinde guya başvurmazlar.
-
@ucanizmirli aynısını soyledigim icin seri eksi aldim bunlarin bir yancisi var butun iletilerimi seri eksiledi :d
-
antep mi kocaeli mi gelir
-
Guy başvurusu yaptıktan sonra bilgileri tekrar güncelleyebiliyor muyuz?
-
@bunebicimhikaye bana da yapıyolar sgk sayfasında aynısını
-
77.4le Adıyaman yazdım bende ;(
-
@Stigltz. Kimsin sen pardon git nereye basvuruyorsan basvur senin basvuruna mi kaldik. Bu tipleri fazla takmayin arkadaslar sgk elbet aciklar guya basvuranlarda feragat eder sgk yi kazananlar ve yedeklere sira gelir...
-
@darkpassenger Başvuru yapmıyacam arkadaş... Muhtemelen puanın fena değil. Biz basvuru yapsak ve gitmesek senin gibi bencillerin işine yarayacaktır. O yüzden daha fazla katılım için guy başvurularını 26_27 nisana kadar bekleyecez
-
arkadaşlar bişey sorcam sisteme giriş ekranında gelen şu herifteki sakallarla çalıştırıyolar mı bizi
-
@aylakkafam teşekkür ederim
-
@ucanizmirli Kardeşim çok umutlu olma o konuda. Instagramda tanıştığı kızla yüz yüze gelince kızı tanıyamayan erkek gibi olursun.
-
78.33 karar veremyrm