2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Arkadaşlar sınavda büyüme kalkınma Türkiye ekonomisi çıkıyor mu ?
-
@halilhy bence git kendini yüksek bi yerden at şaka yaptım tr Ekonomisi yok büyüme kalkınmada yok
-
arkadaslar puan 85, cikmis guy sorularini ikidir cozuyorum 14-15 yanlışım cikiyor kafayi yiyecegim. ne bicim bir sinav bu ya. cok kolay deniyor ama absurt derece fazla yanlisim cikiyor helpppp
-
@ucanizmirli kardeş sakallıyı boşverde inşallah çalışma arkadaşlarımız sakallının sağ ve solundaki gibi olur sakal traşı 3 dakika sürüyor mesele değil
-
@2016mağduru alttan veriyorsun adrenalini insanlara verme
-
@Klay-Thompson nasil yani anlayamadim?
-
@2016mağduru diyorumki sınava 1 ay var ve 85 doğru yapıp yardım istiyorsun isteme ders çalışmana devam et allah yardımcın olsun inşallah
-
@Klay-Thompson ama guy icin kotu bir sayi 15 yanlis, istanbul 16 yanlışla kapamis gecen yil ve bu yil daha da azalir kesin. son sansim oldugu icin iyice telas ve stres yaptim, belki yanlislarimi azaltabilecegim oneriler olur onceden sinava girmis onlanlardan. . art niyetle yazmadim
innnsallah
-
@2016mağduru sen zaten kazanmışsın bence o yüzden akıl isteme kimseden dersine çalış allah yardımcın olsun inşallah kazanırsın istediğin yeri
-
@Klay-Thompson amiinn, emek veren herkes emeginin karşılığıni alsin
-
-
Arkdşlr çıktı alacakmıyız başvurumu yaptım çok şükür. Ümidim yok ama Hayırlısı olsun herkes için
-
@guyguy123 aynı soruyu kendime sorup duruyorum 77.78 le
-
@GUY1478 riskli puanlar olunca kararda vermesi zor oluyor
-
@GUY1478 hocam ins hakknzda hayrlisi olsn öncelikle gecen sene ayni durumda puanm kritikti insan ne yapacağıni bilmiyor sağ dan soldan umutedinyor Rabbim yardmcnz olsun. Puannz iyi çoğu il gelecktr ins ama yerinde bi tercih yapmanz lazm bunun icin sosyal medya da insanlar Faklı duygularla sizi yönlendirebilir o yüzden cok itibar etmeyin bence en güzeli sistemi güzel bir sekilde ailenize anlatn fikirlerni isteyin yasadklari sehir riskli ise sinava giremeyecegnzden bahsedin onlar sizin icin en temz en saf duygularıyla cvp vereceklerdir . Eger gecn sene babamn dediğini dinleseydm belki de bu sene en çok istedgm yer antalya da olablrdm nasip kısmet. Nacizane tavsiyem tercih işini kalbinizde bitirin hic olmazsa 27sine kadar vr çalışmaya başlayn ins sıralamaya girersenz (ki inanıyorum) aşmamz gereken bir sinav var asil odaklanilmasi gereken o. Kalbinizi beyninizi boşaltın ve tam anlamyla sadece çalışn olacaktr; )
-
@karakalpaklı kardeşim umudum yok zaten de biz burda başvuru yaparken sakalı saçı kestirelim mi, takım elbise giyelim mi diye düşünüyoruz adamların koyduğu resme bak
-
@Klay-Thompson şu an için o sağ ve soldaki arkadaşlar ikinci planda kardeş önceliğim sınavı kazanmak. Zaten kimse alınmasın da o kadar güzel bi kızın GİB de ne işi var
-
Şehir seçtikten sonra değişim yapılıyor mu arkadaşlar acil cevaap
-
@hulyayasar 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
cam ins hakknzda hayrlisi olsn öncelikle gecen sene ayni durumda puanm kritikti insan ne yapacağıni bilmiyor sağ dan soldan umutedinyor Rabbim yardmcnz olsun. Puannz iyi çoğu il gelecktr ins ama yerinde bi tercih yapmanz lazm bunun icin sosyal medya da insanlar Faklı duygularla sizi yönlendirebilir o yüzden cok itibar etmeyin bence en güzeli sistemi güzel bir sekilde ailenize anlatn fikirlerni isteyin yasadklari sehir riskli ise sinava giremeyecegnzden bahsedin onlar sizin icin en temz en saf duygularıyla cvp vereceklerdir . Eger gecn sene babamn dediğini dinleseydm belki de bu sene en çok istedgm yer antalya da olablrdm nasip kısmet. Nacizane tavsiyem tercih işini kalbinizde bitirin hic olmazsa 27sine kadar vr çalışmaya başlayn ins sıralamaya girersenz (ki inanıyorum) aşmamz gereken bir sinav var asil odaklanilmasi gereken o. Kalbinizi beyninizi boşaltın ve tam anlamyla sadece çalışn olacaktr; )
teşekkür ederim kardeşim, allah hepimizin yardımcısı olsun
-
An itibariyle urfa için başvuruyu yaptım