2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ddguy İyi yaptin canım bizlere sahada olmak yakışır
-
@miss-smith Ben de iyiyim teşekkürler -_-
-
İnsanların yönlendirmekten vazgeçin artık
hem zaten çoğu kişi il tercihini yaptı.
Ayrıca forumda keskin bir şekilde şu il şu puanla kapatır diye yorum yapanların yorumlarını silinse kafi. -
@paretowilfredo hocam şu kpss den yüksek al lütfen o sınava başvuru yapmış ol Sayıştay a gir ya niyeyse kalbimden öyle geçti
-
@miss-smith Ne yaptığımı bilmiyorum ama ne yapamadığımı biliyorum: Muhasebe.
-
@eomer Kardeşim sana cevaben başlayıp Aleyküm Selam niyetine gireyim söze;
Dostlar öncelikle forum üyelerimizin hiçbirinin yönlendirme, spekülasyon vs. yaptığını düşünmüyorum. Yapan varsa da bu forumdaki muhabbet hatrına yapmasın. Neticede herkes nasibini yiyecek. Kimse bunun önüne geçemez. Hak'kın kalemiyle yazılanı, kul silgisi bozamaz. O yüzden sadece gönül yıkmakla kalırsınız. Hiç gereği yok. Gönlünüz ferah bir şekilde sınava girip, Hak'ka havale edin gerisini.
Artık az kaldı zaten @eomer kardeşimin dediği gibi çoğu kişi başvurusunu tamamladı. Artık çoğunluk sınava odaklanmıştır, ya da odaklandı. Artık sınavı, sonrasını konuşmaya başlama zamanı geliyor. Daha da önemlisi KPSS geliyor. İnşallah 2017 bizim yılımız olacak. Cân-ı gönülden inanıyorum.
Güzel günler göreceğiz çocuklar.
-
@paretowilfredo utandım Sizi il Sayfasına çekmeyim dedim mağlum uzak duruyorsunuz
-
@ddguy İnşallah güzel insan. 2017 güzel bir yıl olacak inşallah.
-
@miss-smith Dost muhabbetine uğradık biraz ama derse geri döneceğim selamlayayım dedim bi sizleri. Ekip toplanmış gene muhabbet şenlenmiş, çaylar demlenmiş biraz da biz demlenelim
-
@karakalpaklı sakin daha 22 gün var isemden devam mı?
-
@paretowilfredo çekirdek kadro güzel oluyor. Defterler kitaplar açıldı artık çaylar demlik demlik
-
@miss-smith Bitti o, sorular bir miktar üzdü ama halledecez.:)
-
@karakalpaklı bi caps atta gülelim özledik
-
@miss-smith Öyle deyince utanıyorum, atamıyorum.
-
@karakalpaklı Işıkları kapatalım
-
@karakalpaklı şu kararsizlara ithafen olsun ama 32 il içinden 33 ilde kararsız
-
@karakalpaklı @miss-smith @aylin @aycan @köyünagası @Hannibal @pomak @niloya nickini hatirlayamadigim eski kadro size güveniyorum çok emek verdik ilan gelsin diye girmedigimiz hal duymadığımiz laf kalmadı her konuda çok emek verdik iyi çalışın bu iş olacak Allahın izniyle bitirin konuları konu çalışmasını birakmayin sakın icra iflas kıymetli evrak tvs VUK maliyet muhasebesi ne iyi yüklenin imece yi hızlandırın az kaldı son hengamemiz bu inşaAllah bitecek @TugayÇ
-
@paretowilfredo inşaAllah kazanırsın Sayıştay sana dua etcem Allah razı olsun yine diğer sitelere göre meclisimiz güzel arada illa çatlak çıkar oraları da biz kapatır iz
-
Herkes gözünü kapatsın.
Herkesi manüpile edip kendi istediği ilin 83le kapatacağını söyleyen tipleri görünce ben
-
@karakalpaklı İlk bölüm Kıbrıs, geç kaldı bi de utanmadan