2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@karakalpaklı birazda şey gibi olmuş hımm hani kızı bin kişi istedi bi tek ben aldım
-
@ddguy İnsanlarla yaşamak bizim için baraj gibi olmak demek. Önce harcımızı kararız, muhabbet koyarız içine, biraz dem, biraz anı, birazcık düş tohumu sonra onları bir duvar haline getiririz. Çatlaklar aslında kapaklardır. Biz ara ara açar kaparız. Gerektiği kadar sularız duvarın ardını. O kapaktan çıkmak isteyen çıkar, kalmak isteyen harcımızdadır zaten. O yüzden harcımız daim oldukça, amaçlarımız da daim olur. Var ol.
-
@paretowilfredo Dur reis az daha gireyim yerin dibine.
-
Merhaba gençler nasılsınız
-
@ddguy güzel kalpli rakibinde olcaksa böylesi olsun dikkat edeceğimiz konulara kadar yazmış helal olsun
-
@miss-smith Aslında çok daha derin manaları var ama küfür yasak forumda.
-
@köyün-ağası ooooo ağada gelmiş
-
@karakalpaklı Viskileri de blurluyorum
-
@miss-smith baktım çağırıyon geldim:)
-
@paretowilfredo Sansürcü reyiz.
-
@paretowilfredo @karakalpaklı aslında foto kumar masasında o nolcak Acaba tek il seçimine atıfta mı bulundun ?
-
Neredeyse aylar sonra birkac egitim zaiyatiyla da olsa nihayet kadro toplandi. Ozlemisim ben bu hallerimizi
-
@köyün-ağası İyi ettin. Bu ara çok yazamasakta gözler hep forumda
-
@miss-smith Adam kumarbaz onu napacaz asıl
-
@aycan kendimizi derse verdik hanım kız
@miss-smith ben o kadar bakmıyorum bağımlılık yapıyor sonra -
@miss-smith Yemin ediyorum harika yorum. Kendimi sürrealist çalışma yapan ressam gibi hissettim.
-
@köyün-ağası agammm dayanamadin demiiiii :-
-
@ddguy seni yalnız bırakmayayım dedim
-
@köyün-ağası şu telaşlar bi geçsin de sayfalara yetişemedigimiz günler gelsin ya
-
@paretowilfredo Gib bizi zorluyor