2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Canlar sohbetimiz her zaman böyle şen olsun. Gülen yüzleri görmek çok iyi geldi bana. Hazır @paretowilfredo dan da begeniyi almışken günü zirvede bırakıyorum ve iktisata dönüyorum
-
@Hayatım-Sınav ve @turkkızı da teşrif etti.
-
Bu grup fire vermesin nolur ya inşaAllah mülakat da konuşuruz böyle ya amin
-
Guy çıkmış soruları çözen oldu mu arkadaşlar nasıl geliyor sonuçlar geçen sene bi 85leri gördü diğer sınavlarda 80 civarı en yüksek iller umarım yine 85lere çıkmaz valla ortalama 80-85 geldi benim üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
-
@Grimmjow Sevin Sevin çok iyi devam konu da çalış kazan şu sınavı
-
Bende namaza gidiyorum gençler duamdasiniz her alanda rizkimizi isteyelim
-
................................
-
@Hayatım-Sınav iyi olcan tabi hayatın olmuş sınav bide kötü mü olcadin sende gari
-
@karakalpaklı Ben hep burdayım da yürüyüp izimi belli etmiyorum dostum :slight_smile:
-
@karakalpaklı öyle bi bakıyordum:)
-
@Hayatım-Sınav Ikinizin de taktik aynıysa demek ki.:) @turkkızı
-
@karakalpaklı taktik maktik yok;)))
-
@turkkızı bam bam bam diyorsun.
-
O değil de asıl sabah gelenler "Nolmuş ya burada?" diyecekler. Sanırsın ikinci ilan geldi.
Neyse dostlar ben de derse geçiyorum. Allah'a emanetsiniz, hayırlı geceler dilerim.
-
@ddguy Hayatın sınavları sinirleri laçka yaptıysa bu saatten sonra işlemez zati
-
@turkkızı 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@karakalpaklı taktik maktik yok;)))
+1
@karakalpaklı iyi çalışmalar Şu çalışma azminizi biraz da bana bulaştırın lütfen -
Bölge idare mahkemesi hala ilk derece mahkemesi değil di mi dostlar değişen eden yok
-
@Hannibal hayir hocam istinaf mercii bim ilk derece mahkemesi degil
-
@aycan teşekkürler hocam
-
Merhaba arkadaşlar guyda hangi şehri yazmaliyim. . Mardin ile Şırnak arasında kaldım. Nokta atışı dediğimiz hangi şehri tercih etmeliyim. Tecrubesizim yardimci olun lütfen