2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@zeyno91 kendi tercihiniz. kimse bilemez.
-
@James-Buchanan geçen yılki bursa gibi Antalya gibi kilis gibi listeyi kapatsam iyi olur içinizden geçen bi il yok mu ya
-
@zeyno91 sirnak
-
@huseyinay sağolun hocam
-
herkes için hakkınmızda hayırlısı olsun bu mübarek günde
-
Günaydın arkadaşlar.Sınav konu başlıklarında vergi hukukunu göremedim ama geçmiş yıl sorularında karşılaştım.Bu seneki sınav için sorumlu muyuz bilgisi olan var mı?
-
Geçen yıllardaki gibi başvuruda pdf dosyası gelmiyor degl mi arkadaşlar eskiden pdf indirip başvıru yapıyorduk değişmiş sanırım
-
@zeyno91 kahramanmaraş olabilir.
-
Arkadaşlar ilçeli iller için yapılan tercihlerin sonucu tam olarak ne zaman belli oluyor? Mülakat sonuçlarıyla birlikte mi yoksa işe başlarken mi hangi ilçede çalışacağımızı öğreniyoruz? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
-
12637 Sakarya. Hadi hayırlısı.
-
@SR hocam sen Antalya yapmicak miydin
-
@Grimmjow ben de de oluyor o
-
@ddguy 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@SR hocam sen Antalya yapmicak miydin
hayır hocam. yanlış hatırlıyorsun. ilan geldiğinden beri benim ilim belli
-
@SR he @safiTÜRK69 muydu ki o neyse hayırlısı olsun inşaAllah kazandiniz yazısını görmek nasip olsun
-
@ddguy bende BURSA yazdım kardeşim vazgeçtim Antalya'dan.
-
@ddguy 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@SR he @safiTÜRK69 muydu ki o neyse hayırlısı olsun inşaAllah kazandiniz yazısını görmek nasip olsun
amin hocam , inşallah.
-
Arkadaslar tercih yaptiktan sonra degistirme varmi?
-
@kismetnasip evet değiştirebilirsin
-
Arkadaşlar sizlerden bir ricam olacak. Bu yıl ilk kez tercih yapacağım puanım çok kritik 75-76 arası nereleri tercih edebilirim yardımcı olabilir misiniz lütfen?
-
@econometric hocam kimsenin yonlendirmesi saglikli olmaz. Gecmis yillarin alimlarina bakarak kendin yap bence:(