2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Hocam baktım ama çok tutarsız bir yıl diğerini tutmuyor kafam çok karıştı belki bi kaç öneri alırsam bi fikir edinirsem iyi olur diye düşündüm:(
-
Arkadaşlar şimdi bu Ankara için merkez nasıl oluyor? Gölbaşı, Sincan gibi ilçelere verme ihtimalleri de var mı?
-
@miss-smith Kulaklarım çınladı
-
@econometric guy da asla belli olmaz neyin ne olacağı çünkü spekülasyon çok vardır ve ne yazık ki burada ki arkadaşlar her zaman kanarlar bu sözlere.şu puanla burayı yazmayın gelmez diyenlere kanmayın sakın.mantığınızı ve hislerini birleştirip öyle karar verin.analizle şunla bunla belli olmaz.örneğin garip bir şekilde düzceyle bayburt aynı kapayabilir.a şehri b şehrinden çok fazla iyidir herkes korkup b yazar a düşük kalır yani garanti olsun diye kaçmakta sonucu değiştirebilir. sen gönlünden geçeni yaz gerisi nasip de.
-
78.33 karar veremyrm dostlar
-
@Rorschach159 çınlattık dün gece
-
@miss-smith Çalışıyoruz eve çıktık yoğunuz daha tercih de yapmadık buraya girip yönlendirmeye maruz kalmak istemedim. Nasıl gidiyor çalışmalar tercih yaptın mı?
-
@Rorschach159 seninle kavga etmeyi özledim he yeni insanlarla tadı olmuyo
-
@endeks evet sen çalış yine zarar gelmez ki kpss var
-
ARDAHAN MUŞ VAN AĞRI ADIYAMAN BATMAN KARS bu iller için ne düşünüyonuz
-
@zeyno91 Adıyaman hariç bence düşük kapatabilir herhalde
-
Arkadaşlar bnm tahminim nerden baksan bi 1000 kişi de işi olduğu halde belki daha güzel yerler kazanırım diye KPSSye girmiş ama guy tercih etmeyende olur. NE dersiniz?
-
32 il ya. İlla ki güzel illerden ve Doğu ve Güneydoğu dan düşük iller olacaktır.
-
@ddguy VDK sınavından sonra 1-2 hafta tatil yapıcam takılırım buralara ederiz kavga sıkıntı yok Nereyi tercih ettin belki mesai arkadaşı oluruz
-
@Çetin mülakat sonuçları açıklandığı gün listede, isminin karşısında yazıyor.
-
Arkadaşlar başvuru çıktısını almamız gerekiyor mu ?
-
@Rorschach159 Antalya yaptım hocam sen naptin ee puan yüksek tabi vmy ye giriyo adamlar benim gibi tembel anca bakar
-
Arkadaşlar 77.8 puanim var bayburtu istiyorum gelirmi acaba 78e cikarmi süpriz yaparmi yani
-
@fiendish çok teşekkür ederim arkadaşım çok saol artık dediğin gibi mantık ve biraz hissiyatla yapmaya çalışıcam.
-
@atibareis ben de 77 ile bayburt yazdım hayırlısı