2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Arkadaşlar merhaba bir konuda sizden destek rica ediyorum
puanım 83.5 ve Bursa'yı tercih ediyorum
Yanlış hatırlamıyorsam 7 tane ilçe seçim hakkımız var ama ben sadece merkezde çalışmak istiyorum. Bu yüzden 7 seçimin hepsini de merkez olarak mı işaretlemeliyim?
Teşekkürler -
@karşılıkgideri naptin hocam çalışmak istediginden istemediğine doğru sırala öyle sadece merkez olmuyo diye biliyorum
-
@karşılıkgideri tüm ilçeleri sıralama yapmak zorundasın Yok öyle hemen merkez
-
@ddguy selam merkezin dışında çalışmam mümkün değil. evliyim düzenimi merkezde kurdum. ilçelere gitmek istemiyorum. yani ilçeyi kazansamda gitmicem bu yüzden ilçe tercih edip kimsenin hakkını yemekte istemiyorum. GİB te danışabileceğimiz herhangi bir yer varmıdır?
-
@karşılıkgideri valla hiç bilmiyorum ama sadece merkez yok sanırım bi dene istiyosan sadece merkez yaz ilçe sıralaması yapma zaten olmazsa sistem hata verir yada yarın gib i ara senin soruna burdan doğru cevap çıkmaz maalesef
-
Gaziantep 80.96 basvurdum
-
@ddguy Seçim 3 günde yapılsaydı hiç bunlar olmayacaktı
-
Arkadaslar basvurada 2 kere gircek olanlarda eski sinavlarla ilgili gun belirtmicektik dimi sadece seneydi.
-
Herhangi bir hata olsa uyari veriyor dimi arkadaslar
-
@miss-smith valla ya insanlar düşünmeye fırsatı olmadan ili tercih edecekti şimdi işler yaşam koşullarını tartışmaya kadar gitti ha gözünü sevdiğim işin olsun da sonra bunun tasasina düş diyesim geliyo içimden
-
Arkadaşlar referansin açık adresini yazmak zorumlumu benim yazacağım unide hoca da okuldaki adresini yazsam yada direk uninin ismini yazsam ?
-
Facebook ta yada Başka forumlarda konya Ankara'dan daha mı çok konuşuluyor,konya grubuna biri yazmışta ,bi bilgisi olan var mı face kullananlar falan vardır ne konuşuluyor konya hakkında?saygılar.vesselam
-
GECEN KASIM GUY ALIMINDA ISTANBUL KAC KISI ALIYORDU BILEN VAR MI ARKADASLAR?
-
@şengüll 800 77.6 lı bişeyle kapatmıştı
-
Millet hic br sye cevap vermiyor anca speklsyom arkadas
-
@sradaninsan tsk ederim saolun
-
@Mmrtz uyari veriyor evet en son gondere basinca uyarilar veriyor bende oyle olmustu
-
@friedman98 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar referansin açık adresini yazmak zorumlumu benim yazacağım unide hoca da okuldaki adresini yazsam yada direk uninin ismini yazsam ?
Bn sadece tel yazdm okdr ayrintiya gerek yok
-
@şengüll 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@Mmrtz uyari veriyor evet en son gondere basinca uyarilar veriyor bende oyle olmustu
Teskkur ederim yil olrak diye htrliyorm ikinci grimde bir sorn olmasin -
@Hipokrat Konya yazıp yazmamakta çok kararsızım bende merak ediyorum ne olacak diye