2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
-
@kaymakam eyvallah kardeşim sağol
-
Hoşlandığın kız eğitim fakülteli çıkmış da iibf'li olduğunu öğrenince seni terk etmiş gibi bir gün.
-
@karakalpaklı bugün bi bitmedi ya demi çalış çalış zaman geçmiyo sabahtan beri oturuyorum masa da cozdugum bi sınav bide tarih kendime hayret ediyorum artık nerde o eski günler nerde o azim kimler benim gibi yoksa bi ben mi böyleyim cevapları alalım please
-
@ddguy üzgünüm bir tek sen öylesin. Bu tarz mesajlara hep yalnız değilsin Merak etme cevabına alıştınız tabi
-
@kilici kilici oldu kırıcı yalnız haberin olsun toparlarim bende hemen nolcak yani nolcak
-
@ddguy Oo biz günde 6saati uyku yemek ve diğer ihtiyaçlara ayırıp 18saat ders çalışıyoruz.
-
@karakalpaklı 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Hoşlandığın kız eğitim fakülteli çıkmış da iibf'li olduğunu öğrenince seni terk etmiş gibi bir gün.
İibf-eğitim fakültesi evlilikleri meşhurdur hocam deme öyle
-
@karakalpaklı valla ha mi
-
@kilici O evliliklerin temeli iibfli gencin sınavı kazanmasından sonra atılmıştır. Eminim.:)
-
@ddguy Değil değil.
-
@karakalpaklı o evliliği yaşayanlardan biriyim:) Zor oldu ama başardım:)
-
@guyan-gelmiş Hocam gururumuzsun.
-
@ddguy şaka tabiki ilk günkü aşkla KPSS ye çalışan kimse yoktur
-
@ddguy yalnız değilsin hocam hiç merak etme toparlanmak lazım sınavlarada bişey kalmadı
-
@karakalpaklı o da doğru ama rasyonel davranan iibf liler sınav sonrasına bırakmıyor işi sonuçta akşama yemeği hazır edeceği Bir eşi olacağını önceden tahmin ediyor
-
@kilici bi anda nasıl modumu düşürdun bilemezsin
-
@kilici Ben zaten lisede de irrasyonel sayıları çok severdim.
-
@iyimser16 içim içimi yiyo hadi zorla az kaldı 20 gun gibi bi zaman var hadi hadi diyorum 5 dakika sonra başım masada Allahım ben çok yoruldum ya diyorum psikoloji diye bi şey kalmadı yeminle
-