2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@chebyshev aklımız basimizda hocam ben destek oluyorum ama sgk dan çok destek vermeyen insan var bence bu uyarıyı oraya da yapın
-
@ddguy nerden biliyorsun yapmadığımı.
-
@paretowilfredo hocam sizde guy kurum sınavının taban puanları varsa paylaşabilir misiniz
-
Arkdşlr il taban puanları başvuru bittikten kaç gün sonra açıklanıor .işkence gbi gelior bana puanım kritik bir puan henüz imece edinmiş değilim kpss çalışır gbi çalışıorum bu belirsizlk beni bunaltmaya başladı
-
arkadaşlar bende aday no su göstermiyor başvurumu yaptım ama
-
@müflis sistemden çık anasayfada başvurusu tamamlanmş sınavalara gir
-
baktım kardeşim gözükmüyor
-
@chebyshev bence bi sakin ol sen hocam yaptıysan ne güzel
-
@samuelson ilk sayfada var ordan bakabilirsin
-
sağolasın ne bilim ya geçekten insan stres oluyor allah razı olsun aday no 115220
-
21.45 de SGK Etkinliğimiz olacak. Gelirseniz seviniriz
TAG burada da paylaşacağım arkadaşlar
-
@wesley10 En son ne zaman açtığımı hatırlamadığım twitterımı açıp, katılıyorum.
-
Arkadaslar illerin kapatma puani ne zaman aciklaniyor ve sinava nerde girecegemiz?
-
Bu sene 77,6 alanın sıralaması kaç bilen var mı?
-
@şengüll sinavdan 10gun once yaziyo ilanda
-
Arkadaşlar etkinlik olacak demiştim kusuruma bakmayın erteledik YARIN akşam olacak.
Sebep: Sayın SGK Başkanı tweet attı ve sonuçlar da sona gelindiğini söyledi, az sabır dedi. Biz de bu gecelik erteledik.
Şimdi daha güçlü olup sesimizi yarın daha yüksek çıkarmalıyız. Çünkü sonuçlar da sona gelindiyse bu hafta açıklansın ki GUY adayları da yararlansın, İİBF mezunu BİNler yararlansın, zaten gelen ilan sayılı bunda da aynı kişiler mükerrer olmasın.
Dediklerim inandırıcı gelmediyse dahi, bize sadece destek için yarın akşam twit atarsanız seviniriz. Saat daha sonra duyurulacak.
Etkinlik iptal olduğu için kusuruma tekrar bakmayın. YARIN AKŞAM görüşmek dileğiyle.
-
Allah utandırmasın tercihimi Konya yapıp gönderdim. Herkes için hayırlısı olsun.
-
@nitrogb kardeş sgk açıklanıyor galiba açıklanırsa değiştirecek misin peki
-
@Çetin evet kardeşim. kafamı epey kurcalıyodu bu tercih. sonunda yaptım kurtuldum. Sgk açıklanırsa tercihimi Ankaraya kaydırıcam ama nasipse.
-
@nitrogb sgk Başkanı tweet atmış yetişcek galiba 28 inden önce hayırlısı olsun