2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Basvuruyu güncelledim yeni aday numarası bir sorun yok değilmi geçen sene böyle değildi
-
@köyün-ağası il değişikliği yapılıyo mu ya arkadaş soruyo
-
@ddguy evet değiştiriliyor ben değiştirmedim ama değiltiren var
-
başvurularda sona yaklaşılırken benden tüm manipülasyonculara gelsin.
-
SGKnın Mayıs'tan önce açıklanma durumu çok düşük arkadaşlar.
-
77.3 puanim var yaklaşık 10 gündür düşünüyorum van mı düzce mi yazsam karar veremedim yardimcı olur musunuz lutfen
-
Günlük çalışma saatlerimi artırırken ben (temsili)
-
@karakalpaklı hahahhahahahhahah
-
@bolulu 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
77.3 puanim var yaklaşık 10 gündür düşünüyorum van mı düzce mi yazsam karar veremedim yardimcı olur musunuz lutfen
Van daha mantıklı sanki.
Not: Yatırım tavsiyesi değildir.
-
@kilici hocam van civarında yüksek alım olmadigindan cekindim duzcenin civarinda marmarada acikan yerler var ankaranin aliminin görece az olmasi beni ürkütüyor dikkate alacagim inşallah cok teşekkür ederim Allah razı olsun
-
@bolulu Mantıklı olan Van görünüyor ama biliyoruz ki hiçbir yer garanti değil o yüzden içinizden hangi şehir geçiyorsa orayı yazın hocam.
-
@kilici peki hocam cok teşekkür ederim
-
@bolulu hocam risk almadan olmuyor. Ama bazen risk alinca da olmuyor. O yuzden 2 alimdir risk alip sacma sucma illeri yazan biri olark kalbinden geceni yaz. Gelmeyince de okadar uzmuyor zaten. Sonucta kalbimi dinledim diyorsun
-
@umutsuz1990 başlığa cevap olarak imece pdf koyulmuş hocam görmediyseniz bilginize
-
@safiTÜRK69 Başkan bile az kaldı derken sen nereden çıkardın bunu ?
-
@safiTÜRK69 sen kimsin ? Süreçle alakan nedir ? Sonuçları bekleyen bizler deli gibi bastiriyoruz sonuçlar aciklansin da 300 kişi daha Guy sınavına girme hakkı elde etsin diye. Sen niye moral Bozuyorsun burda ? Hangi hakla ? Ayrıca varsa bir bilgin duyumun gel SGK sayfasında yaz burda değil.
-
@gaziçeko hocam teşekkür ediorum söyledğnz için . Ben gelecegnden ümidim olmadgı için imece edinmedm ama egerki nasip olurda gelirse hemen edinecegm kitabı
-
@safiTÜRK69 ya herkes bol keseden sallıyo yom mümkün değil yok şu olmayacak sallıyonuz madem azcık bilerek sallayın da bi düsturu olsun başkan dün twitterdan yazdı az kaldı sabredin diye bu adam çabalamasa böyle şey yazar mı? bu hafta için herkes umutluyken sen kimsin de milletin moralini bozmaya çalışıyon! sIKIldı artık insanlar sizin gibilerden...
-
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10210417768573580&id=1024525693 Arkadaşlar ankarada dershane hocmdi iktsatta başarılı bir hoca sinavla ilgili tahmin yapms ne kadar doğru yanls bilemem bakmak isteyen arkdaslar icn paylasyrm umarm yardimci olur
-
@hulyayasar hoca tahminleri ucurmus ya