2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@guyan-gelmiş hocam sen nassin bayadir sesin soluğun cikmiyo
-
@ddguy ya ucundan kazanıcam ya da ucundan kaybedicem psikolojisindeyim o beni bir tık daha çalışmaya teşvik ediyor:)
-
@ddguy ümit ile ümitsizlik arasındaki ince çizgideyim hocam siz:)
-
@guyan-gelmiş ümit ve yorgunluk arasındaki cizgideyim ben de ümitsizlik bize yakışmaz
-
@ddguy size yakışan da bu hocam. O zaman yatarak çalışmaya devam
-
@Çetin buyur kardes
-
@guyan-gelmiş Allahım inşaAllah kazaniriz da biter şu işkence Çin işkenceleri bu kadar değildir herhalde sen en azından yuvani kurmussun ne güzel bi düzenin var ben rüzgar gibiyim nereye estigim belli değil nerde soluklandigim belli değil ablam kardeşim ailem o bu derken seyyar oldum tam
-
@ddguy hocam benimde düzenim çok kurulu sayılmaz anlatmaya kalksam burda insanlar isyan eder:) çanakkaleliyim bugün kastamonudayım 5 ay sonra istanbulda olabilirim ondan sonra 5 ay sonra kars ardahan ağrı olabilir hanım ağrıda ben istanbulda olabilirim fln filan herkesin derdi başka hocam Allah herkese sabır versin İnşAllah:)
-
@guyan-gelmiş yeap sustum iki dertlenelim dedik bizden dertlileri varmış
-
@ddguy durmak yol derse devam:)
-
- Aday oldum arkadaşlar
-
@Klay-Thompson aaaa ben de 1 hafta önce başvurmuştum benim ki de 5000 civarıydı
-
@aylin başına 1 koyamıyorum :))
-
@Klay-Thompson 15 bin kişi mi başvurmuş ,, 70 üzeri puan alan 20 bin kişi civarıydı galiba
-
@aylin millet aç aç
-
@Klay-Thompson hayırlı olsun baskan kazandiniz yazısını görmek nasip olsun inşaAllah nereye basvurdun
-
Arkadaşlar ne az kalan süreye ne çalışma azminizin düşmesine aldırmayın. Inanin sinav aninda her sey nasipte bitiyor. Zaten verilen emekler ortada, ama son bir gayretle eksik yerleri kapatirsak sinava en azindan kalbimiz ferah gireriz.
Herkes bunalimda, herkes yetismiyor dusuncesinde. Ben de ne yapcagmi dusunmekten derse adapte olamiyorum ama bu sadece benim degil herkesin yasadigi bi durum biliyorum. Nasibimizse son bi gayretle bizim olcak insallah bu sinav. Degilse zaten daha iyisi bizi bekliyordur:) kimse bunalima girmesin..halledecegiz insallah Allah cumlemizin yardimcisi olsun -
Arkadaşlar daha önce bahsi geçtiyse kusura bakmayın. Başvuru formunu yazdırdınız mı? Bende başvuru tarihleri bitince yazdırabilirsin şeklinde bir hata veriyor sizde de mi aynı?
-
Arkadaşlar SGK sonuçlarını bekleyip, GUY başvurularımızı bekletiyoruz. Başvuran arkadaşların da birçoğu geri alacak, eğer ki SGK mülakat sonuçlarımız bu hafta açıklanır ise.
SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçları açıklanır ise 300 İİBF mezunu yerleşmiş olacak. Bu 300 kişinin 100 kişisi bile başvurmasa çok fazla bir sayı ve 100 farklı umut olacak. Virgüllerle kendisi veya arkadaşları elenenler durumu iyi anlayacaktır.
Bu yazdıklarıma inanmayıp, ' yok ya açıklansa da her şekilde başvururlar bana masal okuma ' diyebilirsiniz. Sadece destek için iki tweet istiyoruz o zaman sizlerden. Bu akşam olacak, saat 21.45 çok yüksek ihtimal kesinleşince yazacağım, Tag da burada o saatlerde paylaşacağım.
-
Sgk denetmen yardımcılığı sonuçları açıklanması için twitter etkinliğine destek verin guycular ay şu kadar virgülle giremedim sıralamaya demeyin sonradan. Kaçan baluk büyük olur. Sonradan ağlayıp sızlancağınıza iki tweet atın sizde. Önünüzden bence en az 200 kişi eksilir. Buda 2,3 puan aşağı düşer demek. Aklınızı başınıza alın şu etkinliğe destek olun.