2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Antalya-alanya
-
4t nin guy denemelerini cözen var mi arkadaslar sorular falan nasil?ayrica elinde pdf olarak bulunan varsa atabilirse cok memnun olurum
-
@dlkdr arada güzel sorular var ama ben pek beğenenedim özellikle zorlamışlar gibi geldi. En azından bakmakta fayda vardır diye düşünüyorm.
-
Ben Konya yazmaktan vazgeçiyorum gibi. Bu ne yaa hiç kimse Ankarayı konuşmuyor 80 puan altı listeye giremem diye korkuyor. 80 üstü kurum sınavında elenirim diye korkuyor. Bu gidişle Ankara düşük kapatacak. Ankara şampiyonlar ligi dediler herkesi korkuttular. Bu spekülasyonlar yersiz korkular çok kişinin canını yakacak sanki.
-
@nitrogb hocam sizin puan da 80 üstüydü sanırım , konya Ankara'nın gazabına uğrar mı sizce
-
@Çetin valla hocam sürpriz yaşansa bile ne kadar yüksek kapatıcak ki ben böyle olumlu bakıp hala yazmayı düşünüyorum da bakalım Çarşamba günü yapıcam bnd tercihi artık
-
@Çetin Gerçekten buraya bakınca dediğiniz gibi görünüyor ama buradaki insanlar ne kadar yansıtıyor acaba tüm tabloyu?
-
Arkadaşlar İmece'nin güncel linkini paylaşabilir misiniz?
-
İl sayısı arttı puan dağılarak düşmesi lazım. Ayrıeten 250 kişi sayı da arttı. Bunun da illaki etkisi olur. Aydın yerine İzmir gibi daha güzel daha gelişmiş bir il eklendi. Fakat diğer taraftan da geçen yıla göre sıralamalar 2 bin ile 3 bin arası geriledi. Geçen yıla göre en fazla 2 puan artmalı Büyükşehirler. Ama yine de korkuyorum Ankaranın sayısı ve Konyanın sayısı düştü. Ben böyle bir analiz yaptım. Konyacılar siz ne düşünüyorsunuz acaba?
-
İl göç 86 çıvarı kapatmıştı sanırım. bu puanın sıralaması kaç bilen yazabilir mi ?
-
@ali27 antep bence.
-
@Çetin kardeş puan vs tahmini etkilemesin kimseyi özelden yazıyorum düşüncemi
-
ADAY özgeçmişi nasıl yazılır? bi yardım edin
-
Formu gonderdikten sonra degisiklik yapiliyormu ardaslar
-
Arkadaşlar, bütçe gelir ve giderleri hangi esasa göre alınır sorusu kaynaklarda farklı farklı almış. Kurum hangisini kabul ediyor? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar
-
@innovation ben çok uzun bi şey yazmadım doğduğum yeri okuduğum okulları yazdım neleri yapmayı severim onu yazdım o kadar abartmaniza gerek yok bi önemi yok oranın zaten tüm bilgilerini giriyosun başvuru yaparken
-
Arkadaşlar kusura bakmayın biliyorum bu soru çok soruldu ama bulamadım eski yazılarda geçen yıl 2015 puanı 78-79 olanın sıralaması kaçtı acaba bir arkadaş yazabilir mi lütfen?
-
@Hipokrat kardeş bişe diyip yönlendirmek istemiyorum kimseyi. Ama sgk 28 'ine kadar açıklanmazsa Konya yazıcam. Açıklanırsa Ankara yazıcam. Umarım herkes için hayırlısı olur.
-
Ankaracılar dün başlık açtım orda yazsak her şeyi olmaz mı son günler artık.
-
@Çetin 2015 te 78 ile 9 binlerdeydim.