2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@aüsbf ifşa etti kendini 83 alan arkadas bu:)
-
@asdfghjkl nasibinde yoksa kendini taştan taşa da carpsan o nasip olmaz nasibinde varsa 1 kişi de alsa o sen olursun bende tamamen bu kavrama dayanarak tercih yaptım Allaha çok şükür öyle sıkıntım da olmadı illa insan acaba mi diyo ama arkasından o ferahlatici cümle içinden bağırıyo Karıncanın rızkıni veren Allah seni de bi yola koymuştur sabır diyo herkese tavsiyem rahat olun kadere dayayın sırtınızi olursa da sizden değil olmazsa da sizden değil
-
@ddguy eksileyecektim seni kaldırmışlar
-
@aüsbf hocam bak sana bi tavsiye genelde bu puan dakiler soru sorunca sinir oluyorum ama sana olmadım inan ki bak şimdi telefonu içerde bırak odana gir yaşamak istediğin il sıralaması yap düşün taşın ben nerde yasarsam mutlu olurum de içine kalbine bi sor aldığın cevabı başvuruda yapıştır gitsin Allah gönlüne göre versin
-
@köyün-ağası hain aga ne derdin var benle @paretowilfredo bozdu oyununu gördün mü
-
@ddguy bi açıklaması yok içimden geldi:)
-
@köyün-ağası @miss-smith @karakalpaklı @aylin @aycan ders çalışıyo bak sesleri cikmiyo hadi bizde calisalim rakiplerimiz hunharca çalışmakta
-
@ddguy hocam ankara ve izmirin 80 altı kapatmasına imkan yok, bnm inancım 84 üstü puanı olanlar kesin puanıma gelir diyerek yazacak buraları o sebebten bnce kimse "gelir mi acaba" diye düşünmesin riske atmasın kendini, Kişisel fikrim, esas olan bi yere kapağı atabilmek, ztn hepimiz temeli olan insanlarız, 2017 kpss"yede girecez mutlaka oradanda iş yapacak bi puan gelir(istisna durumlar hariç), bu yüzden daha ihtimal şehirleri yazmak daha doğru geliyor bana. Bnm guy olan arkadaşlarım(istanbul hariç) ders çalışmak istersen vaktin çok oluyor diolar ki ztn kendileride ders çalışıyor:) 78-81 için izmir ve ankaradan uzak durmak en hayırlısı:)
-
şu bol bol ders çalışan arkadaşlar nasıl bir yol izliyorsunuz yardımcı olur musunuz. kpss ye çalışır gibi mi. konu mu okuyorsunuz. soru bankalarına bakıyor musunuz yoksa benim gibi sadece çıkmış guy sorularını dönüp duruyor musunuz. Sanki bi hata yapıyormuşum gibi geliyor tatmin olmuyorum
-
@iyimser16 adam 86 puanım var antepten korkup urfa yazıyor:) 84 ile bırak ankarayı ağrıya korkuyorlar o yüzden neresi kaç ile kapatacağı hiç ama hiç belli olmaz
-
@iyimser16 herkesin kendi kararı ne diyelim inşaAllah herkesin yüzü güler
-
@Çetin valla kardeşim dün hesap ettim son 17 günde 61 farklı deneme çözmüşüm. Bu zamanlar konu okuma zamanı değil soru çözme zamanı. Şimdi sınava kadar bu denemeleri bi tur daha döncem yeter herhalde
-
@ucanizmirli guy denemesi mi kpss denemesi mi
-
@Çetin 50 tanesi guy denemesi kalanı kpss
-
@ucanizmirli hey maşAllah:)
-
@Çetin bi de bnm puanım iyi olduğun için kafamı hiç "şurayı yazsam gelir mi acaba" gibi sorularla meşgul etmiyorum onun da çok faydası var
-
@ucanizmirli Gardaş sen ne ettin maşallah. guy denemesi hangi yayın sorularından memnun musun kolaylık zorluk durumu nasıl
-
Merhaba arkadaşlar bu sıralar pek uğrayamıyorum en son girdiğimden bu yana 30 sayfa ilerlemiş bir sorum olacak son guy sorularını paylaşan oldu mu acaba?
-
@Çetin valla kardeşim hiçbir guy sorularından memnun değilim kpss ye çalışırken zor sorulara alıştığım için guy sorularını görünce bu kadar kolay olamaz diyip insan bilerek doğru seçeneği seçmiyor Bi zorlandığım işletme iktisadı onda da kavramlar hep birbirine benzer olduğu için çok karıştırıyorum
-
@köyün-ağası 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
86 puan almış biri diyarbakır çok konuşuluyor korkuyorım urfa yazacam diyor millet çıldırmış:)
Bunda şaka yapıyon demi şok oldum