2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@köyün-ağası 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Basvuruyu güncelledim yeni aday numarası bir sorun yok değilmi geçen sene böyle değildi
Geri alıp tekrar gönderince Yeni aday numarası veriyor. Yeniden başvuru yapılmış gibi algılıyor sanırım.
-
Arkadaşlar son sınavın soruları YOK
YOK son sınavın soruları
SANA da YOK arkadaşım. yayınlanmadı -
@göral Sence kurum sınavı İstanbul'da mı yüksek kapatır Mersin'de mi? Askerden döndüğüm için çok düzenli çalışamadım biraz eksiklerim var
-
@Pigou33 birbirine yakın kapatır. Bir ya da iki puanoynar. Herkes ara verdi bı şekilde ilan geç geldiği için . Sınavda sakın kalan başarılı olacak
-
@Vplus birkac saat beklersen sorun kendiliginden çözülüyor
-
@iyimser16 bddk ya girdiğimi nerden biliyorsun. Seni bi yerlerden tanıyor olmaliyim dostum
-
@Mimar yakında bddk"da tanışacaz inş Mimar diye görünce hep aklıma da vinci demons"daki mimar aklıma geliyor
-
Arkadaşlar 77.78 ile istanbul ve kocaeli arasında kaldım ne yapsam
-
@Vplus bir kac saat bekledikten sonra tekrar deneyin aynisi bendede olmustu
-
@guyman arkadaş sanırım sgk başkanı.Başkan yazmışken az kaldı diye bu insanlar neyin kafasını yaşıyor.
-
@GUY1478 bence kocaeli
-
başvuruda güncelleme yapabiliyormuyuz?
-
..........
-
@kilici ankara 76 ile kapasin bir süre kendimi odama kapatir aglarim depresyondan cikmak icin 10ton kısır yesem yinede çıkamam gibi
-
Ben daha degisik bi soru sormak istiyorum sinava kendi kalemimizle girebiliyomuyuz yoksa kalem dagitcaklar mi? Hic bi sinava kendi kalemimle giremiyorum
-
@hulyayasar istanbula o kadar alimla nasil o puanla kapatir ya. Biz burda iki yorum yapar milleti yanlis yonlendirir ve vebale gireriz diye susuyoruz, bu hocalar nasil bunu yapabiliyor anlamis degilim. Onca kisinin sinava girecegi istanbul nasil o puan olur. Yazik ya buna inanip bide tahmin yaparsa millet ne yazik
-
Sisteme başvuru anında hata verdi ve sistemden attı.sonra da sistemden çıkış yapmanız lazım diyor giriş yapmaya çalıştığımda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
-
Keske gib basvuru suresini 3 gün tutsaydi. Bütün spekulatif hareketlerin ozaman onune gecilirdi..ama iste
-
@busus girebilirsiniz
-
@balamirkagan 2 saat kadar bekleyin öyle düzeliyormuş