2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@yyy 13bin kusurlerde hocam
-
@kismetnasip 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@kilici ankara 76 ile kapasin bir süre kendimi odama kapatir aglarim depresyondan cikmak icin 10ton kısır yesem yinede çıkamam gibi
Kullanıcı isminle şu yazdığın yorum hiç uyumlu değil
-
@kismetnasip İstanbul için ne demiş hoca
-
@kilici 80 demiş ya. Yani yinede yanlis bisi demek istemiyorum ama mumkun degil bence
-
4 mayısa kadar belli olur demi
-
........
-
@Vplus bana da olmusstu sifremi unuttum de mailine syni sifreyi atacaklar sonra tekrar dene sakin ol cok uyuz bi durum ben de sinir olmustum
-
bahsettiğiniz hoca ne yazmış bulamadım
-
eğer yazılı mülakatı geçersek sözlü mülakat tahmini ne zaman olur
-
@hulyayasar 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10210417768573580&id=1024525693 Arkadaşlar ankarada dershane hocmdi iktsatta başarılı bir hoca sinavla ilgili tahmin yapms ne kadar doğru yanls bilemem bakmak isteyen arkdaslar icn paylasyrm umarm yardimci olur
@aylin buradaki link de hoca tahmin yapmış
-
@aylin temmuz sonu agustos ortası gibi olur bence
-
@ddguy gerçekten mii , o kadar geç mi olur sözlü mülakat
-
@kismetnasip Hoca da İstanbul yazacak demekki başka açıklaması olamaz
-
@aylin yazılı dan 2 ay sonra yapılıyo genelde ama süreç hızlı ilerlerse nasıl olur bilmiyorum kuzu
-
Bence o tahminler kucuk bir yanilma payi ile tutar her il icin 2-3 puanlik bir yanilma koymus sonucta istanbul 79 ile de kapatabilir 79-81 demis neticede izmir icin biraz abartili buldum 79-81 dese daha makul olurdu
-
@aylin daha buna gec diyorsan Eylulde olur buyuk ihtimal. Normal surec bu sekilde
-
@kismetnasip tecrübesizliğime verin ilk girişim olacak
-
@aylin estagfrullah hocam:) yazili sinavlarin ustune bi uc ay normal. Araliktaki sinavlarinmulakatlari yeni yapildi,mesela sayistayin hala yapilmadi filan. Mayis ayindaki guyun eylulde olmus 2015te, kasimda baslamislar goreve
-
@bunebicimhikaye hocam nasil tutar Adam her ile 79 vs demis. Sadece dusurdukleri az alim yapan dogu illeri. O verdigi puanlarin 1-2 tanesi haric hicbiri tutmaz
-
@kismetnasip agustos 15 de 3 ay oluyo