2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ddguy agustos sonu eylul basi olur bence hocam zaten:) insallah kazanalimda
-
Ösym ek süre vermiş başvuruyu kaçıranlar için. Bekleyen varsa hayırlı olsun
-
KPSS ALAN ve diğer bazı ÖSYM sınavları başvurularını kaçıran arkadaşlara bir şans daha verildi. Bunu burada yazma sebebim, o kadar çok insan bir araya gelip Twitterda etkinlikler yaptı, bunların bu kararda etkisi olduğunu düşünüyorum, aynı sınav ücretlerinde olduğu gibi
''Etkinlik boş iş yaaaa, tivitle iş mi olur '' diyen arkadaşlara söylemek istedim. Artık günümüzde Twitter üzerinden yapılan çağrıları yöneticiler göz önünde bulunduruyor.
Buradan da pay çıkararak, bu gece herkesi SGK etkinliğine davet ediyorum, katılmayı düşünmeyen arkadaşlar bir daha düşünsün derim Hazır SGK Başkanı sonuçlara az kaldı demişken biraz sesimizi yükseltelim de bu hafta GUY başvuruları tamamlanmadan sonuçlansın bu süreç. Böylece çoğu aday GUY başvurularını geri çeksin şans artsın
-
@ddguy hocam inanın tahminden yana bi fikrim yok sadece belki faydalanan olur dıye paylaştm
-
@wesley10 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
KPSS ALAN ve diğer bazı ÖSYM sınavları başvurularını kaçıran arkadaşlara bir şans daha verildi. Bunu burada yazma sebebim, o kadar çok insan bir araya gelip Twitterda etkinlikler yaptı, bunların bu kararda etkisi olduğunu düşünüyorum, aynı sınav ücretlerinde olduğu gibi
''Etkinlik boş iş yaaaa, tivitle iş mi olur '' diyen arkadaşlara söylemek istedim. Artık günümüzde Twitter üzerinden yapılan çağrıları yöneticiler göz önünde bulunduruyor.
Buradan da pay çıkararak, bu gece herkesi SGK etkinliğine davet ediyorum, katılmayı düşünmeyen arkadaşlar bir daha düşünsün derim Hazır SGK Başkanı sonuçlara az kaldı demişken biraz sesimizi yükseltelim de bu hafta GUY başvuruları tamamlanmadan sonuçlansın bu süreç. Böylece çoğu aday GUY başvurularını geri çeksin şans artsın
Valla bende başvuruyu yapamamiştim.bu haber beni sokaga döktü :)inş sgk da aciklanirda herkes rahatlar
-
Bugün başvuru zamanı guy için hadi hayırlısı.daha önce başvurmuştum şimdi şifremi unuttum deyip Yen'i şifre mi isticem yoksa herşey sıfırdan mı olcak.yeni üyelik vs
-
Face de 3 kişiden biri urfa diyor ne var bu urfada çiğ köfte arası altın mı dağıtıyorlar orda
-
Arkadaşlar ben Batman yazdım ama fmf hastasıyım doktorum Ankara'da kontrol yapıyor Batman'da bu konuda hastane yok ve şık şık hastalaniyorum.tayin verirlermi acaba ?
-
@Hipokrat yaziyo musun sonunda konya yi yeni uyelik diyceksin
-
@wesley10 Sgk açıklansa da kurtuksak ne sgk imiş ya.....
Başvuruyu geri cekeceklerni mi saniyosun hocam ego tatmini icin bile yeniden basvurur bunlar. Gitmeyecegi sinava basvurup listeye girmeyi marifet sanan bir topluluktan bahsediyoruz. -
@Mimar yazıyorum kardeşim cumaya kadar değişiklik yaparsam bildiririm yine
-
@köyün-ağası Arkadaşlar urfada yeni atanan öğretmenler çok olduğu için. Hepsinin nişanlılari urfada. Çok şahit oldum. Bu büyük bir sebep
-
@Mimar Kişi kendinden bilir işi hocam. SGK sonuçlarının açıklanmasının sana zararı mı olacak ? Ben iki tweet için sizlerden katılım rica ettim. Katılmıyorsan da canın sağolsun.
-
Arkdaşlar süvari akademinin kitabını 2015 kasım soruları var diye alıp paranızı heba etmeyin. İntte dolaşanları aynen yazıp bırakmışlar ne şık var ne soru
-
@gizem7 kadir koçun ortak olduğu bir yayın cok birşey beklememek lazım.olaya eğitim olarak değil ticaret olarak bakılıyor maalesef
-
Arkadaşlar adem kılıçın kitabında geçmiş yıl hukukların çözümünü yaparken ; değişiklik olmuşsa yıllar içinde belirtmiş mi
-
@Mimar diyelim ki sadece 1 kişi geri çekti başvurusunu ve bu sayede 1 kişi kusuratla sınava girememekten kurtuldu ve bu 1 kişinin gerçekten o ise çok ihtiyacı var.. Ve o kişi bu sınavı kazanıp atandı. Evet senin için birsey farketmeye bilir saçma sapan yorumlar yapabilirsin ama o 1 kişi için çok şey degismis olur. Bu bile yetmez mi etkinlik yapmak için ??
-
@köyün-ağası 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Face de 3 kişiden biri urfa diyor ne var bu urfada çiğ köfte arası altın mı dağıtıyorlar orda
Urfa denilince genellikle herkes terör olaylarından dolayı hemen bir çekinir ama hiç alakası yok. Urfa merkez çok çok iyi yaşanabilir bir yer. Başvuranlar büyük ihtimal bilgi sahibir şehirle ilgili.
Not: Yatırım tavsiyesi değildir
-
@köyün-ağası urfadan korkuttular istanbuldan daha popüler oldu valla. Napıcaz bilmiyorum 77ye düşmez mi hiç mi oluru yok ya
-
@O'connor 3 4 kişiyi geçmez oyle kpss a adayları hep öğretmenle mi naşanlanmış sanki