2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Arkadaşlar bu ilkokul ortalamasını falan ne yaptınız nerden ulaşıcaz bu bilgilere veya üniversiteye girişi gün olarak istiyor boş bıraksak olur mu ki?
-
@zweig selamunaleykum,kardeş ilkokulun sadece ismini ve yıl olarak tarihini belirttim ben kırmızı alan olmadığı için ortalamaya falan gerek olduğunu sanmıyorum o yüzden tire çektim.Ama üniversitenin bilgilerini mezun olduğun okulun otomasyonunda yazıyordur
-
@denizci aleykümselam kardeşim otomasyona giremiyorum maalesef yapıcaz artık bi şekilde,gereksiz kasmışlar başvuruyu eyvallah
-
TAG: #SGKRicaEdiyoruz
Bekleriz Efendim
-
Selamunaleykum,dostlar aradım bulamadım (yanlış bir şeyler yazmamak adına) kaydını gönderen varsa bir el atıp özgeçmişini burdan paylaşabilir mi?
-
@kpssa sağlık muanesi falan yok ya polis mi olcaz
-
@aylin unuttum ben seni
-
-
@Hayatım-Sınav bunu görmüştüm ama alttaki yorumları görmemiştim onlar iyi oldu Anladığım kadarıyla özgeçmişin altına telefon numarası ve gmail de yazmak yararımıza olabiliyormuş.Teşekkür ederim.
-
@zweig şimdi kontrol ettim tire çekmemişim olduğu gibi bırakmışım.Anladım kardeş kolay gele...
-
@denizci hayatınızla oynamyın özgeçmişte tel mail yazılmışı nerde görülmüş kim nerden bulup yazıyor
Örnek bu
x tarihinde ankara da doğdum ilk ve orta öğrenimimi ankara y ilk öğretim okulunda tamamladım 2005 tarihinde x lisesine basladım 2009 tarihinde tamamladım aynı yıl x üniversitesi maliye bölümünü kazandım. 2013 tarihinde mezun oldum ( üni de katıldığınız etkinlikler seminerler falan varsa burdan sonra yazabilirsiniz. Yok sa direk aile bilgilerine geçin) babam emekli annem ev hanımı üç kardeşim büyük kardeşim x firmasında muhasebecilik yapıyor diğer kardeşim ise üniversteye hazılanıyor. Gerek üni de gerekse de katıldığım seminerler neticesinde kendimi gelir uzm yrd mesleğine hazır hissediyorum. Mülakatta umarım kendimi bu konuda ıspatlamış olurum
O kadar kuruma öz geçmiş yazdım maili gmailiin yazıldığımı görmedim özel sektörde bile tel mail öz geçmişte yer almaz ayrı yerlerde belirtilir -
Öz geçmişiniz kısa öz olsun facede paylaşılan özgeçmişte ankarının şirin bir ilçesi olan x ilçesinde xxxxx tarihinde sabaha karşı gözlerimi dünya ya açtım. Böyle başlangıç mı olur öykümü yazıyoruz resmi kuruma özgeçmiş yazıyorsunuz
-
@köyün-ağası anladım kardeşim alttaki yorumlarda biri yazdığını söyleyince herhalde yararı olur dedim.ALLAH razı olsun ya iyiki söyledin silip düzeltiyorum.
-
@köyün-ağası doğru peki son olarak okunaklı olsun diye komple büyük harflerle mi yazıyoruz yoksa normal imla kurallarına göre mi yazıyoruz?bana çok küçük gibi geldi harfler.
-
@denizci sen harfleri ters ten başlayıp yaz mesala iczined gibi daha çok dikkat çeker
-
@denizci kardeş twit mi atıyon özgeçmiş mi yazıyon hepsi büyük harf olur mu hiç nerden duyuyonuz bunları
-
@köyün-ağası costu yine bizim ağa ortaligi kasip kavurmaya niyetli
-
Arkadaşlar iktisattan güncel not atıyorum. Merkantalizm yeniden diriliyor. 21. yy iktisat politikası merkantalizmdir.
Iyi çalışmalar.
-
@köyün-ağası polislik değil tabikide ben abarttım mı acaba : ) tamam doğru diyosunuz olmayabilir ben yanlış yönlendirmiş olmiim kimseyi.
-
@karakalpaklı sanki evlenmiyo da bahçeye köpek bağlıyo bu kadar zincir niye acaba