2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@paaschegibiruh gelişi 77 maliyeti kurtarmaz:)
-
@paaschegibiruh Söylenilenlere bakmayın siz. Urfa için 170 kişi mülakata girecek, internette urfa yazacağını söyleyen toplasan 10 kişi en fazla.
-
Arkadaşlar tecihimi yaptım 85 ile Gaziantep daha önceden Kocaeli diye yazmıştım o yüzden kimsenin hakkına girmeyim Allah a emanet herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar gözlük numarasını belirtmesek bi sorun olur mu yada kullanıp kullanmadığımızı zorunlu tutmamış.2 miyop 2 astigmat var yüksek olur mu sorun yaratır mı? Saçma bi soru gbi görünebilir ama hücum etmeden lütfen yardımcı olmayı deneyin
-
@kpssa Gözlük kpss öğrencisinin mütemmim cüz'üdür niye sakınca olsun
-
Şehir değiştiricem bilen yardım etsn lütfen. Tekrar başvuruya girdim geri al deyip şehiri değiştirip tekrar mı göndericem
-
@yyy nereyi yazacaksın
-
@Klay-Thompson sence
-
@yyy anladım ben kimse duymasın :))
-
@kpssa belirtmeniz de fayda var herhengi bir sakıncası olmaz
-
@paaschegibiruh hep spekulasyon bunlar siz kendinize yakın gelen yeri tercih edin ben şimdiye kadar hiç 80 altı puan duymadim forumlarda ne hikmetse
-
@kpssa bende gözlük kullanıyorum belirttim orda astigmat ı yazma miyapum de geç hastane kayıtlarına mı bakacaklar gözlük numaramda 2 derecede bırak
-
@Klay-Thompson yaptım hadi hayırlı olsun inşallah
-
@yyy Gelecektir diye düşünüyorum hayırlısı olsun hakkında
-
@kilici evet orası çok doğruda herşeyden bi nem kapar olduk o öyle olur mu bu böyle olur mu yüksek mi gelir acaba fln diye biliyorum çok saçma gelebilirde olur ya hani
-
@guyguy123 gözlüğün yanında numaralı lenste kullanıyorum.onu da yazdım.gerek varmıydı bilmiyorum ama mülakatta lens takıcam yüksek ihtimal.numaralı diye belirtmedim ama sanırım renkli lens diye düşünmezler biliyorum çok ayrıntı düşünüyorum ama üzgünüm malesefki ayrıntıya takılıyorum
-
@köyün-ağası aslında öyle yapmıştım ama sonra emin olamadım.çünkü gözlük kısmı zorunlu tutulmasada evet diye işaretlediğinizde, gözlük veya işitme cihazı vb dereceleri kısmında kırmızı işaretli oluyor zorunlu tutuyor.peki astigmatla miyop olduğunda gözün derecesi nasıl oluyordu ikisi birlikte olduğunda.hangisini yazıcam.
-
@köyün-ağası biraz ayrıntı mı olmuş doğru bilgi yazdım ben ama bilemedim.derece diyor haklısınız ama hangisini yazıcam.
-
@köyün-ağası demek facedesin
-
ben de gözlük kullanıyorum işaretlemedim bi sorun olmaz umarım numarası yüksek ama ders dışında kullanmıyorum