2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@aycan gidiyorum
-
@karakalpaklı beni alacak kızdan bunları isteyecem:)
-
@ucanizmirli Yakın zamanda vadeli mevduatlardan daha likit varlık olacakmış hocam, kesin bilgi.:)
-
@karakalpaklı sonra merkez bankasinin altin rezervleri nerde diye soruyolar belli oldu nerde oldugu
-
@karakalpaklı bretton woods sistemi bu kadın ve ailesi yüzünden çöktü arkadaşlar kesin bilgi
-
@köyün-ağası Sen ağasın hiç yakışmadı.:)
-
@aycan 5 düğün gezsek mb rezervlerini azami seviyeye çıkarırız heralde.:)
-
@köyün-ağası yalnız arkadasa tersten yaz derken sen tersine döndün kız niye seni alıyo
-
@karakalpaklı altın rezervini aarttırn diye çok ekonomist diyo artık kağıt değerli değil gelecek 3.krizin altın üzerinden yapılacağı konusuluyo dış ülkelerin karşılıksız para basma amacı bu yüzden zaten karşılıksız parayi sürüyo piyasaya onun karşılığında altın topluyo uyanık olmak lazım
-
@ddguy "Tüm yeni gelinler! Düğünde takılan altınlarınızı saklayınız! " Thomas Mun
-
@ddguy benim gibi birini bulmuş daha ne istiyor:)
-
Sayın yöneticiler bu msjları nasıl kapatacaz bana kimse msj atmasın çıldırcam yakında
-
@karakalpaklı aynen öyle aslında Türk milleti olarak geleneklerimiz açısından çok uygun bize yatırımı altına ya da arsaya yapmak lazım kağıt degersiz olacak
-
@köyün-ağası Beni alacak kız dedikten sonra mesaj kutusu mu doldu hocam?
-
@köyün-ağası sana takılan altınları sakla o zaman daha ne istiyo diyo ya kız bi kere iibfli biriyle evlendiği için sıkıntılı olacak senin is zor ağam sen aşiret kızı bul zaten onlar seni almış olur
-
Arkadaşlar bu guy başvurusu güncellenebiliyor mu eksik bilgi yollamışım?
-
@karakalpaklı yok sağ kulağım sol kulağımdan 2 milim büyük beni mülakatta elerler mi diye soruyorlar
-
@zweig guncelleniyomus hocam geri al düzenle tekrar gönder
-
@ddguy iibli ile evlenilmez zaten:)
-
@ddguy Eyvallah hocam valla bu çok rahatlattı fena telaş yaptım : )