2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@köyün-ağası ooo Allah yardımcın olsun.:)
-
ben anlamıyor siz hiç ders çalışmıyorr?:))
-
Arkadaşlar özgeçmişi yazarken satır boyunca devam etmek mi yoksa satır sonlarında enter ile alt satıra geçmek mi doğru? Sistemin standart bir satır sonu olmadığı için alt alta gelmiyor ve dağınık görünüyor.
-
@FreeBoY Biz bitirdik. Sınavı bekliyoruz.
-
@karakalpaklı yalniz dugunlerin hepsinin bu bollukta olmasi icin arastirmak lazim zira ben ilk defa gordum boyle bi liste
-
@karakalpaklı helal olsunnnn:)
-
@aycan Bu düğün değil de sanki damat neden cinnet geçirir adlı çalışma.
-
@karakalpaklı damada guvenmeseler boyle liste hazirlarlar mi. Herkes biz gibi iibf mezunu degil tabi
-
@aycan Gel de bu laftan sonra ders çalış.:)
-
@karakalpaklı amacima mi ulastim ki yaa hayalin boyle biriyle evlenmekse daha cok calisman lazim hirs yap biraz
-
@köyün-ağası dalga gecen dalgalarda bogulur.amacim ozgecmisle dikkat cekmek degil okunakli olsun yeter.Sizin kadar bilgimiz yok bir yanlis yapsak ve sorun olsa sonradan pisman olacagimiza burda bilenlere sormak daha ihtiyatli olanidir vesselam.
-
@aycan Tabi tabi. Eskiden beri evlensem de gelinin tüm ailesini altına boğsam diye hayal etmişimdir hep.
-
Bir 10.12.2005 sınavını çözmüşüm akıllara zarar yeminle hayattan soğudum
-
@ucanizmirli kardes bilmemek ayip degil ogrenmemek ayiptir ise girmek uzman olmak kolay degil bu zamanda.hic kimse bu kadar zaman ugrastiktan sonra kucuk bir hatanin kurbani olmak istemez takdir edersin ki.O yuzden kimse bu cesit sorulari soranlari alaya almasin forum bu gercekten ihtiyac duyan merak eden kafasi karisan diledigini usulunce sorar bilen cevap verir kimse cevap vermek zorunda degil kimsenin alaya almaya hakki yok ayni yolun yolcusuyuz lutfen biraz daha saygili olalim birbirimize.Samimiyetle calisan herkesin ALLAH yardimcisi olsun.
-
@denizci güzel kardeşim hepimiz şurda üniversite bitirmiş okumuş insanlarız. Ben sana "daha önce hiç özgeçmiş yazmadın mı" diye bi itirazda bulunmadım çünkü ben de daha önce hiç özgeçmiş yazmadım. Ama hiç mi özgeçmiş görmedin hiç mi bi bakmadın internette özgeçmiş örneklerine. Hadi "neleri, hangi sırayla yazcaz" gibi sorular sorsan amenna ama "hepsini büyük harfle mi yazcaz" diye sorman üniversite okumuş bi insan için komik bi soru gibi geliyo
-
çıkmış sorular çok dengesiz 2003, 2004 kolay 2007 zor. değişik. gordon büyüme modeli falan filan değişik şeyler var.
-
@ucanizmirli olabilir kardes komik gelebilir sana.senin de universite okuyan birine gore komik bir hatan olmustur olamaz mi hepimizin olmustur o anda insan kolay yoldan herkesin yaptigi gibi alaya da alabilir guzellikle kirmadan dogrusunuda anlatabilir.Secim insanin elindedir.Guzel olani secmek daha erdemli bir davranis olsa gerektir.
-
@James-Buchanan ya gerçekten öyle bir bakıyorum aaa bunu mu sormuşlar derken sonra bu hangi ders diye sorgularken buluyorum kendimi
-
@denizci anlık olarak düşündüğüm zaman herhalde olmuştur hatam ama bi konu hakkında 15 gün düşünecek vaktim olup, araştırabileceğim kolaylıkla öğrenebileceğim sınırsız kaynağım varken de şöyle bi soru yöneltmem herhalde insanlara
-
@denizci sorarsam da ondan sonra "niye dalga geçiyonuz" diye de sorgulamam