2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ddguy hoca izmiri seviyor mersine de içten içe sevdalı ve istanbulda çalışıyor:) Ama kötü niyetli olmadığı belli:)
-
Ben size 28 nisan saat 16.59 da tüm illerin nokta atış tahminlerini yapayım da bakalım kim tutturuyor
-
@köyün-ağası o gün ben de tahminimde bulunucam benimki moral niteliğinde olacak ama
-
@guyan-gelmiş olaya objektif bakacam ben
-
@guyan-gelmiş ankara izmir bu gidişle düşük kapatacak sanırım hocadan öğrenciye kadar herkes korkuyo parlayan yıldız Doğu illeri olabilir valla ben bile korktum simdj
-
Arkadaşlar başvuru 28 Nisan saat kaça kadar devam etcek?
-
@köyün-ağası bi şey sorcam ya bu Kasım sınavında nolmustu mülakat aciklanmadigi için mi herkes kpss ye başvurdu bi şeyler vardı neydi o
-
@ddguy düşünsene 77-81 arası puanın var izmir nasıl yazabilirsin ki? e başvuracak olan 750 kişinin de hepsi 81 üstü olmayacağına göre:) aklımda deli sorular Ama risk alan kazanacak gibi
-
@ddguy 8 nisanda açıklanmıştı mülakatlar kpss basvurusu basvurusu o tarihte baslayıp bitmişti bile
-
83 puan alan bana msj atıyor şu il bana gelirmi diyor. Burdan cvp verin o arkadasa
-
@guyguy bence ankara yaz sen ya da yok istanbul yaz sen ya da yok yok boşver ankara iyidir ya gelmezse istanbul yaz sen ya gelirse kafanı taşlara vurursun ankara yaz sen ya da vazgeçtim karışmıyorum
-
@guyguy normalde kötü biri değilim ama sana çok gıcık oldum bilesin:)
-
@guyan-gelmiş bence zaten 77 81 arası rus ruleti oynasın bende dahil millet bi garip yav tarihte bi kere bursa 80 küsür olmuş onda da İstanbul gibi bi il yoktu bu sene 80 altını zor görecek diyen de çok söyle bi gerçek var ki herseye guya 90 alan adam da 70 alan adam da başvurur çünkü kurum sınavları hep içiçe dir birinin sınavı olurken başvurusu yeni açıklanır biri açıklanır ken birinin mülakati yeni yapılır bi analiz edin sağa sola bakmayın milyon kere dendi bu
-
@köyün-ağası 83 alan kimse işine baksın lütfen
-
@ddguy ankara dahil hiç bir 80'i görmeyecek buna inanıyorum canı gönülden ama durum kendi tercihim olunca sanki her il 80 ile kapatacak gibi geliyor o yüzden insanları yönlendirmek yanlış:) ya nasip az kaldı zaten:)
-
@ddguy mulakat sonuçlari basvurudan sonra aciklandi.1750 kişi guya gitti.aslinda alim olmadi diyoruz ama en azindan benim onumden en az 3000 kişi gitti diye hesaplayip rahat tercih yaptim:)Ama olurda nasipten çıkarsa bağdattan bana gelen var demektir
-
86 puan almış biri diyarbakır çok konuşuluyor korkuyorım urfa yazacam diyor millet çıldırmış:)
-
@guyan-gelmiş İşte bu son söylediğinizde çok haklısınız. Hepimizin hissetttiği bu. Köyün ağası arkadaş iddialı konuşunca ona soran benim. Öteki arkadaşa bir özür borçlusunuz galiba.
-
@nitrogb hocam puanın kaçtı
-