2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
arkadaşlar 75,79 Van,Adıyaman,Elazığ ? hangisi mantıklı sizce ?
-
İstanbul için geliştirdiğim müthiş bir analiz var ama sandıklar kapandıktan sonra açıklayacağım
-
76.4 ile nereyi yazmalıyım arkadaşlar
-
@kilici haydaaa oldu mu şimdi:) meraklandırdın beni
-
@kilici Saydamlık ilkesi gereği seni kınıyorum.
-
@safiTÜRK69 bana da bursayı yazın ? sizce ne olur
-
İstanbul Ankarayla açmış ama o zman puan türü farklı p49da 10 katı çağırıyo.Bunuda düşünün
-
Kardeşim seç birini yaz kimseye güvenme @h.irmak
-
Yılın spekülasyon ilanı ankara olarak ilan ediyorum herkese hayırlı ugurlu olsun
-
@ddguy kardeşim sence kaç olur.
-
@aylin senin 86 puanada bursa gelmezse intihar ederim
Linç edin bu bağyanı -
@safiTÜRK69 valla benim tahminim max 82 o da olağanüstü yani yapmayın ya ankara 82.5 olursa istanbul gibi yüklü bi alım da diğer tüm iller 77 üstünü görmez o zaman 32 tane il var sadece 4250 kişi istanbul alacak ve talep istanbula doğuda antep urfa var güzel il 83 alan bi adam antep urfaliysa niye ankaraya basvursun yüksek alan bi tek ankarada izmir de yok ki Ankaranın yanında afyon konya var 82.5 a çıkarsa rekor kırar bence çok gözünüz korkmus sizin
-
Ne kadar Bursa var ya resmen en cok talep goren il oldu. Ben 3. Gun yazdim Bursayi. Bu kisiler spekulator degilse Bursa minimum 80 ile kapatir
-
@köyün-ağası 84 benimki
-
Alımlar sadece geç kaldı bu sene a grubu sınavları iç içe geçmiş durumda her zaman siz hiç vmy mhuy duy un önce yapılıp guyun sonraya kaldığını gördünüz mü her sene guy önce yapılıyo ayrıca 2015 de 130000 kişi yaklaşık 2016 da 140000 yaklaşık insan sınava girmiş bu aradaki 10000 farkin hepsi mi yüksek aldı
-
@köyün-ağası tek korkum bu olsa keşke sayın ağa , içime bi sıkıntı attın kara kara düşünüyorum dün gece gözüme uyku girmedi kafadan kaybetmiş gibi hissediyorum
-
@aylin evladim napti bu aga sana söyle hesabını görelim
-
@ddguy bursa bu puana gelmez dedi
-
@aylin Oha gari trol bu aga sana çok rahat gelir be sende ona deseydin sana urfa gelmez diye
-
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır @aylin