2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
başvurusunu geri alıp tekrar gönderene her seferinde yeni numara veriyo arkadaşlar bu başvuru numarasının şişkinliğine takılmayın
-
Ilan geldiginde tarih cok uzun nasil gecicek diyoduk yarin son gun pazartesiye taban puanlar aciklanir mi dostlar ??
-
Arkadaslar 81.68 ile izmir konusunda cok gel git yasiyorum.gerek kurum sinavi yuksek kapatma olasiliklari,gerek kurum sinavina girememe ihtimalleri.. Bu konuda dostane fikirlerinizi bekliyorum
-
@Themis14 kardeş başka şehirde yaşayamam diyorsan korkma yaz. Gelme ihtimali daha yüksek. Kurum sınavları büyüklehirlerde 85 altını zaten görmez.
-
Bakanlıkta çalışan birinin başvurular kapanmadan şehir ortalamasına bakma ihtimali var mıdır sizce?
-
@Rorschach159 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Bakanlıkta çalışan birinin başvurular kapanmadan şehir ortalamasına bakma ihtimali var mıdır sizce?
Geçen yıl pazartesi günü bursa Antalya 73 diyenler oldu. Salı günü açıklanmıştı taban puanlar. Bu yılda büyük ihtimalle Pazartesi tabanlar ortaya atılır. Salı günü açıklanır.
-
@ece91 Tekirdağ düşük kapatacak bence.
-
@O-connor Demek istediğim mesela yarın bitiyor ya bugünden ortalama başvuru sayısına göre şuan şu illerin ortalaması atıyorum hatay 75 veya izmir ankara 80 bandında diyerek söylemeyi kastettim
-
arkadaşlar spekülasyonlara kulak asmayın derslerinize çalışmaya devam edin sonuçta kurum sınavına girecek de sizsiniz göreve başlayacak da . dün 2. defa çözmeye başladığım imecenin son 2 yılı kaldı yani arkadaşlar demem o ki özellikle acaba kurum sınavına giremez miyim girsem de kurum sınavında başarısız olur muyum gibi düşüncelerle vakit kaybetmektense ders çalışın guy sınavı olmazsa hemen ardında kpss var enseyi karatmayın. iyi çalışmalar
-
@safiTÜRK69 kardeşim bnde istanbula yaptım ama tekrar geri alabilirim.Analizniz nasıl ki?
-
Ankara'nin kurum sinavi cok mu yuksek kapatir? Gerci diger alternatifler de Bursa ve Antalya.Onlarda kurum sinavinda dusuk kapatmayacaktır. Suanki sehir tercihinde cok korkamamak lazim bana kalirsa 80 ustunu cok sehir gormez.Ama keske diger mulakatlar aciklansaydi da basvurmak zorunda kalmasaydik. Umarim herkesin gonlune gore olur ve umarim degerli guy arkadaslar da hali hazirda calisiyorken tekrar sinava girmezler.
-
@guyguy benim üzerimde puan alanlardan 850 İstanbul 200 izmir başvurur diye düşündüm tek tek diğer illeride hesapladım. En az 2500 kişi bu şekilde önümden çekilir Ee 1000 kişi il göçe başvurmamış bile guyada başvurmaz. 3500 çekildi önümden.. ( en az tabi ki bence bu sayı çok daha fazla olur ) kaldı önümde 1000 kişi artık o riske girilir.
-
@safiTÜRK69 bu sonuca nerden vardınız sadece geçen seneyi baz alarak söylüyorsanız geçen sene sınava giren arkadaşların hepsi normalinden çok kolay sınav diyorlardı ondan yüksek kapattı yine kolay gelirse zaten çalışan biri 85 yapar zor gelirse geçmiş senelere bakarsak 80-82 arasında kapatmış hep büyük şehirler sınava girmek için puanınız yeterliyse büyük şehirlerden korkmayın bence sorular kolay olursa sizde 85lere çıkarsınız zaten ortalama bir sınav olursa 82 nin üstüne çıkmaz yine büyük bir süpriz olmadığı sürece büyük şehirde yaşamak istiyorsanız kurum sınavlarından korkmayın bence İstanbul yazan biri olarak söylüyorum
-
@hobbes84 hocam benim 80.68 izmir seçtim sence nolur sadece fikir için soruyorum değiştirmiycem tercihimi ama belki içim rahatlar.
-
@vlkrt Hocam etki altinda kalin istemem biz ancak gecmis verilerle yorum yapabiliyoruz.Tarihinde 80 puani olan sehir secerken cok korkmamistir.
Bu sene istisnaydi.Az ilan geldi az kisi yerlesti.Guy cok gecikti.Mutsuz olacaginiz bir yerde guy olmaktansa en azindan istedigim yer olmadi deme luksune sahip olursunuz nacizane.Tercih sizin.Gonlunuze gore olsun. -
@safiTÜRK69 puana yazık etmek istemiyorum.Ankara kurum sınavıda korkutuyo.800de 85 ise 310da ne olur acaba?İstanbul garanti gelcek.İşte istanbuluda da herkes geçinemessin diyo.Bn ne yapayım şimdi?Ailemde istanbul hani 1700 mülakata kalacak diye daha şanslı görüyo.Allahım sen bize yardım et.İki gündür neler yaşadığımı bilseniz.
-
@Atauni25 inşallah hocam yaptık artık hayırlısı olsun puan çok riskli ama yapacak bişey yok
-
Merhaba arkadaşlar,
yarın tercihlerin son günü olması sebebiyle şimdiden herkese muvaffakıyetler dilerim... 1 hafta sonra KPSS olduğunu bildiğimiz için sakın ümitsizliğe kapılmayın ve de kpss odaklı çalışmayı da kenara koymayın derim. Evet bu alım biraz gecikti ancak yine bir alım söz konusu olabilir. Yani bu sınavda başarısız olursak ki 5 kişiden 4 ü başarısız olacak bu sebeple KPSS'den de olmayın derim. Burası tercihleri çarptırmak ve yanlış yönlendirmek için de çok elverişli bir platform bu sebeple mantıklı olduğuna inandığınız tercihleri yapmanız, realist düşünerek adım atmanızda fayda görüyorum. 90 puanla istanbula çok tercih olmayacaktır. Ya da 75 puanla ankaraya girmek biraz zor olacaktır diye düşünüyorum. Tekrardan başarılar diler saygılarımı sunarım.
-
Bursa var mesela onuda risk olarak Ankarayla aynı görüyorım.Keza İzmir sayılar çok az.
-
@guyguy Benim anlamadığım İstanbul'a talep neden bu kadar az. Bu sene kimse istemiyor. Kurum sınavı 2-3 puan ancak oynar. Puan tam kaçtı senin.