2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@guyan-gelmiş haha
-
@ddguy hadi bakalım
-
@köyün-ağası ben daha güzel yorum yaptım
-
@ddguy urfadan evlencem biliyorum
-
@köyün-ağası ordan da bulmazsan evde kalırsın he adına yakışır bi kız bul gerçek aga ol
-
@ddguy tamam
-
@Teklif-eğrisi teşekkür ederim 1 kere çözdüm onu. 1 kere daha bakarsam kafam çok karışacak o yüzden bildiklerimle yetinmeyi tercih ediyorum️
-
Basvuruyu guncelledigimiz zaman aday numarasi degisiyor mu?
-
@Melis evet
-
@Çetin sıkıntı orda zaten ankara için 2000 kişi sınava girdi 2015 te ama şimdi 775 kişi çağırılacak , ayrıca 2015 te 79 puanı olupta küsüratla sınava giremeyip 73 ile sınava girenler oldu , ben mağduriyet olmasın diye mantık yürütüyorum süreklide söyledim iyi analiz yapıp istediği şehri yazmalı insan
-
81.843 ile Bursa. Herkes için hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar sizce İstanbul'un 75 puana düşmesimi daha çok mümkün Tekirdağ'ın valla artık kafayı yicem ya
-
@ece91 iki şehrin de şansı eşit bence hangisinde yaşamak istiyorsanız onu seçin. Çok düşünmeyin
-
Başvuruyu internetten yaptıktan sonra cıktı almak gerekiyor mu
-
@35zmr başvuru süresi bittikten sonra çıktı alınabiliniyor
-
@SR ben yıllardır elen elen 31 oldum bu sene ücretsiz izne ayrılcam son defa vmy muy için hazırlancam
-
İşle bir yere kadar götürdüm elenince ve elendiklerin içerde olunca seni eleyenelr ihraç olmuşken karşılarına çıkmam lazım bir defa daha en azından
-
Telefonla yapılabiliyor mu başvuru
-
Batman sizce ne olur merak ettim
-
ağrı yazdım hayırlı uğurlu olsun. gönder dedim. bitti mi şimdi. gönder dedik hepsi bu mu